VRATILI SE U ŠKOLU: Posle pet nedelja "viber" nastave đaci iz Barajeva ponovo u učionici

S.V-B.B.

11. 10. 2023. u 11:06

POSLE gotovo pet nedelja pohađanja nastave putem "vibera", đaci jednog odeljenja šestog razreda OŠ "Knez Sima Marković" u Barajevu danas bi trebalo da se vrate u školske klupe.

ВРАТИЛИ СЕ У ШКОЛУ: После пет недеља вибер наставе ђаци из Барајева поново у учионици

OŠ Knez Sima Marković

 Dečak koji se nasilno ponašao prema drugarima, zbog čega roditelji svoju decu duže od mesec dana nisu slali u školu, nastaviće školsku godinu u školi "Vožd", specijalizovanoj za rad sa decom sa poremećajima u društvenom ponašanju, sa kojima se nastava obavlja po posebnom planu i programu.

Dok ne bude prebačen u "Vožd", on će nastavu pratiti onlajn. Kako nam je rekao Milan Gorunović, zamenik predsednika Saveta roditelja, juče su u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, bili direktor škole, nadležni iz socijalne službe i prosvete, kao i problematični dečak u pratnji roditelja, gde je konstatovano da nastavu treba da prati u školi "Vožd".

Da podestimo, roditelji nisu dozvoli deci da idu u školu zbog, kako kažu, nasilnog ponašanja probelmatičnog učenika. Iako problem postoji od septembra prošle gdoine, odnosno početka petog razreda, rešenje je nađeno tek posle godinu dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)