NA OVIM LOKACIJAMA U BEOGRADU KIRIJE PALE ISPOD 150 EVRA: Stanodavci će zbog ovoga morati još da obore cene

Novosti Onlajn

05. 10. 2023. u 17:48

KIRIJE su proteklih meseci pale u dobrom procentu, a na nekim lokacijama ponovo se vraćaju na nivo pre dolaska Rusa.

НА ОВИМ ЛОКАЦИЈАМА У БЕОГРАДУ КИРИЈЕ ПАЛЕ ИСПОД 150 ЕВРА: Станодавци ће због овога морати још да оборе цене

FOTO: Arhiva novosti

Manje stanove i garsonjere u širem centru grada moguće je pronaći od 130 evra do 200 evra, dok na centralnim lokacijama prema aktuelnoj ponudi nekretnina i dalje nema kirije ispod 300 evra.

Stručnjaci ukazuju da je prošao "pik" dolaska studenata i poslednji pokušaj stanodavaca da "zacene" najam, pa se očekuje da narednih meseci, ko želi da izda nekretninu, morati da spusti cenu.

Međutim veći stanovi još uvek drže cenu, kao i oni u blizini biznis centara. Njihovi vlasnici se i dalje nadaju da će ih izdati po tim ciframa pa ih ostavljaju prazne.

Garsonjera 120 evra, dvosoban stan 130 evra

Manji stanovi i garsonjere danas se ponovo mogu pronaći za 120 evra, što je u trenutku "navale" Rusa bilo nemoguće, čak ni u širem centru. Prema trenutno aktuelnoj ponudi portala za oglašavanje nekretnina, stan po ovoj ceni može se iznajmiti u Kaluđerici. Kako stoji u opisu vlasnika, u pitanju je manja, nameštena garsonjera, smeštena u blizini smederevskog puta, Doma zdravlja, super marketa i autobuskog stajalište.

Na ovoj lokaciji za samo 10 evra više može se iznajmiti dvosoban stan od 50 kvadrata. Nekretnina za koju vlasnik traži mesečnu kiriju od 130 evra, je u izvornom stanju, standardno nameštena i nalazi se na prvom spratu.

Na opštini Voždovac garsonjeru od 25 kvadrata vlasnik izdaje za 180 evra. Nekretnina je nameštena, poseduje TA peć, kablovsku, internet. Nalazi se blizu prodavnice, autobuskog stajališta, a u blizini su i pekara, apoteka, obdanište, kafići...Iako manje kvadrature, vlasnik ističe da je garsonjera pogodna za ozbiljan par.

Stanovi za 200 evra u Borči, Karaburmi, Kotežu...

Stanovi po ceni od 200 evra trenutno se mogu iznajmiti na lokacijama: Borča, Surčin, Karaburma, Kaluđerica, Grocka, Kotež, Petlovo Brdo... Prošle godine su jeku rasta cena stanarine, ove lokacije dostizale cifre i preko 300 evra.

U Borči se po ceni od 200 evra izdaje trosoban stan od 52 kvadrata. Stambena jedinica je kompletno nameštena a stanodavac navodi da su mesečni računi 140 evra.

Za istu cifru, od 200 evra u Kotežu je moguće iznajmiti garsonjeru od 26 kvadrata. Stambena jedinica je kompletno nameštena, a kako vlasnik ističe u oglasu, u mesečnu kiriju su uključeni i svi troškovi osim struje.

Nešto manje kvadrature košta najam na Karaburmi. Naime garsonjera od 20 kvadrata nalazi se na Mirijevskom bulevaru, sa pogledom na park i preko puta autobuske stanice. Vlasnik u opisu ističe da je u pitanju standardna gradnja i da zgrada ima video nadzor.

BONUS VIDEO: POŽAR U NASELjU STEPA STEPANOVIĆ - Gori stan na poslednjem spratu

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024