PORODIČNA VOŽNJA BICIKALA: GO Novi Beograd organizuje manifestaciju za decu i odrasle

T.N.

10. 06. 2023. u 09:02

GRADSKA opština Novi Beograd organizuje sutra porodičnu manifestaciju pod nazivom "Novobeogradsku porodičnu biciklijadu" za građane sa ove i drugih beogradskih opština.

ПОРОДИЧНА ВОЖЊА БИЦИКАЛА: ГО Нови Београд организује манифестацију за децу и одрасле

Foto: Grad Zrenjanin

Program je planiran da se održi u periodu od 11 do 14 časova, u Parku Ušće kod spomenika "Večna vatra", navodi se u saopštenju ove lokalne samouprave.

- Pored afirmacije porodičnog okupljanja i zdravog stila života, Novi Beograd ovom manifestacijom želi da doprinese da najmlađi sugrađani uz pomoć stručnjaka i svojih roditelja da savladaju veštinu upravljanja biciklom i nauče kako da bezbedno učestvuju u saobraćaju - kažu u ovoj opštini.

Tokom trajanja manifestacije predviđen je raznovrstan program, kao što su radionice, predstave, takmičenja i mnoge druge aktivnosti.

Posetiocima će već od 10 časova, pre samog početka vožnje, biti dostupan besplatan laki servis bicikla, štelovanje kočnica i menjača i zamena sitnog potrošnog materijala.

Ovo je prvi put da se organizuje "Novobeogradska porodična biciklijada", a cilj je da promoviše porodične vrednosti i druženje dece i roditelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri