IZBOR ZA NAJLEPŠU MACU I NJUŠKU BEOGRADA: Revijalna izložba kućnih ljubimaca u TC "Galerija"

T.N.

26. 05. 2023. u 07:30

REVIJALNA izložba kućnih ljubimaca, pod nazivom "Pet hepening" održaće se sutra, na prvom spratu Tržnog centra "Galerija".

ИЗБОР ЗА НАЈЛЕПШУ МАЦУ И ЊУШКУ БЕОГРАДА: Ревијална изложба кућних љубимаца у ТЦ Галерија

Foto J. L.

- Posetiocima će se najpre predstaviti odgajivači mačaka, tako da će svi prisutni moći da se druže sa prelepim macama. Prijave za popularnu "Mačkaradu" obaviće se na licu mesta od 11 do 12 časova, a tačno u podne počinje takmičenje za najlepšu macu. Takođe, prijave za revijalnu izložbu pasa biće organizovane u terminu od 16 do 17 časova, nakon čega će poćeti takmičenje za najlepšu njuškicu Beograda - navodi se u saopštenju.

Prilikom prijavljivanja na takmičenje, svi učesnici će dobiti hranu za svoje ljubimce, a najlepše pse i mačke očekuju i nagradni vaučeri, pokloni i preparati protiv buva i krpelja.

Za najmlađe vlasnike ljubimaca biće organizovana kreativna radionica na kojoj će imati priliku da u razgovoru sa vetarinarom nauče zašto je važno da budu odgovorni vlasnici i šta to podrazumeva.

Ulaz je besplatan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!