TRADICIJA NA VIDIKOVCU: Jedanaesti rakovački karneval u nedelju 2. aprila

T.N.

01. 04. 2023. u 08:00

TRADICIONALNI Rakovički karneval ove godine održaće se u nedelju, 2. aprila na Vidikovcu.

ТРАДИЦИЈА НА ВИДИКОВЦУ: Једанаести раковачки карневал у недељу 2. априла

GO Rakovica

Počeće u 12 časova, a karnevalskom trasom prošetaće više od 40 grupa.Karnevalske grupe predstaviće se i održaće koreografiju na tri bine postavljene duž Ulice patrijarha Joanikija, a grupe iz rakovačkih vrtića, osnovnih i srednjih škola nastupaće u ovoj manifestaciji.

Žiri će izabrati najbolje grupe iz rakovačkih vrtića, osnovnih i srednjih škola koje će predstavljati Rakovički karneval na sličnim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.

Zajedno sa rakovačkim mališanima karnevalskom trasom prošetaće i međunarodne grupe iz zemalja kao što su Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina.

IZMENA GSP LINIJA

TOKOM trajanja karnevala doći će do izmena na pojedinim linijama javnog gradskog prevoza od šest do 18 časova. U navedenom periodu biće obustavljen saobraćaj u Ulici patrijarha Joanikija na delu od Ulice Vidikovački venac do raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava. Vozila sa linije 23, 53, 59, 89, 504 i E2 ići će izmenjenom trasom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

LJUBAV KAO NA FILMU: Milan Babić preminuo je u fotelji od tuge za suprugom Radmilom