DOJAVE O BOMBAMA NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU: Na udaru 148 osnovnih i 66 srednjih škola i jedan vrtić (FOTO)

S.J.M./A.P./S.R.

08. 06. 2022. u 07:38

DOJAVA o postavljenim eksplozivnim napravama jutros je poslata na adrese više škola u Beogradu.

ДОЈАВЕ О БОМБАМА НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА У БЕОГРАДУ: На удару 148 основних и 66 средњих школа и један вртић (ФОТО)

Foto: Milena Anđela

Kako saznajemo, više škola je primilo dojavu o bombi, a na udaru su se našle Osnovna škola Kneginja Milica na Novom Beogradu, Osnovna škola Đura Jakšić na Kanarevom brdu, Ivo Andrić na Miljakovcu, škola "14. oktobar", Osnovna škola "Drinka Pavlović", Osnovna škola "Skadarlija" kao i Osnovna škola „Danilo Kiš“.

Na udaru su se našle i osnovne škole "Jelena Ćetković" na Zvezdari, "Starina Novak" na Paliluli, kao i "Branko Ćopić" na Vidikovcu.

Nešto pre 7 sati roditeljima dece koja idu u vrtić "Fića" na Vračaru takođe je stiglo obaveštenje da decu ne dovode, jer je stigla anonimna dojava o podmetnutoj bombi.

Nezvanično, identična dojava stigla je i na adresu Osnovne škole "Kralj Petar Drugi" u Marulićevoj ulici, takođe na Vračaru, ali i Osnovne škole "Sonja Marinković" u Zemunu.

Kako saznajemo dojava o bombi stigla je u 148 osnovnih i 66 srednjih škola.

Više osnovnih i srednjih škola u Beogradu primile su jutros dojave o bombama, a preporuka roditeljima je da, pre nego što pošalju decu u školu, provere da li je njihova škola otvorena i da li je planirana nastava.

BONUS VIDEO:

DOJAVA O BOMBI U TRŽNOM CENTRU U RAKOVICI: Evakuacija u toku, policija na terenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (5)

UMRO GODINU POSLE NJE: Poznati glumac bio večna Riskina ljubav - kad ga je napustila, samo je ponavljao: Kako ću ja bez moje Rade?