OTKRIVENO ZAŠTO JE DEVOJKA TUKLA MUŠKARCA NA UŠĆU? Navodno se oglasio sin taksiste - "Tresnuti je o zemlju i ispaštati" (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 11:23

ISPRED jednog restorana na Ušću sinoć se dogodio incident, a snimak je brzo objavljen na društvenim mrežama.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ДЕВОЈКА ТУКЛА МУШКАРЦА НА УШЋУ? Наводно се огласио син таксисте - Треснути је о земљу и испаштати (ВИДЕО)

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Na snimku se vidi kako devojka udara muškarca koji pokušava da se skloni i pobegne, dok se druge devojke smeju.

Nakon objave snimka, oglasio se i muškarac koji se predstavio kao sin izudaranog čoveka. On je objasnio da je dotičnu devojku vozio, i da je haos nastao nakon izlaska iz njegovog taksi vozila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Devojka je zaslužila takve batine da je to nemoguće. Ja sam je lično vozio, ovo mi je otac, vozio sam je, izašla je iz taksija. Niti je gledala da li može da izađe iz auta, samo je otvorila vrata i izašla. Prošao je drugi auto i odvalio mi vrata. Moj otac je prišao gospođi i tražio da ostane tu, dok ne dođe policija i gospođa ga je izudarala sa punim pravom. I šta sad uraditi? Tresnuti je od zemlju i ispaštati? Naravo, u međuvremenu, dok je otac otišao u auto da pozove policiju, devojka je sela u auto i otišla - napisao je muškarac u komentaru

(Kurir)

BONUS VIDEO: SNIMAK NAPADA NA DETE U ŽELEZNIKU - Muškarac išamarao dečaka nasred ulice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)