NEPROSPISNO PARKIRANJE NAJVEĆI PROBLEM: Komunalna milicija aktivna u Obrenovcu od početka godine

J.D.

26. 04. 2022. u 22:47

POČETKOM godine na teritoriji opštine Obrenovac sa radom je počela ispostava Komunalne milicije koja u saradnji sa lokalnom samoupravom aktivno radi na rešavanju komunalnih problema.

НЕПРОСПИСНО ПАРКИРАЊЕ НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ: Комунална милиција активна у Обреновцу од почетка године

Foto. P. Mitić

Najviše prijava beleži se zbog nepropisno parkiranih vozila i to na zelenim površinama, prostorima na kojima nema izgrađenih parking mesta, biciklističkim i pešačkim stazama.

- Parking mesta postoje na svim lokacijama u gradu, a u saradnji sa Komunalnom milicijom rešavamo probleme nepropisno parkiranih vozila kako u Zabranu, tako i kod Ulice Aleksandra Ace Simovića gde je bilo najviše prijava - istakao je Ivan Stojić, član Veća opštine Obrenovac. - Nelegalno parkiranih vozila ima i duž nasipa gde je urađena nova biciklistička staza, koju pojedini sugrađani koriste kao pistu za vožnju motora, automobila, međutim ova staza je namenjena pre svega biciklistima i rekreativcima.

Stojić je takođe apeluje na građane koji parkiraju vozila na prostorima na kojima nema izgrađenih parking mesta, biciklističkim i pešačkim stazama, da to ne čine, kako bi svi građani, sportisti i rekreativci, imali dovoljno prostora za sportske aktivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!