POŽAR PROGUTAO KUHINJU RESTORANA: Goreo objekat "Radnički" u sklopu fudbalskog stadiona na Novom Beogradu

A. Z. K.

27. 02. 2022. u 07:20

U RESTORANU "Radnički", koji se nalazi pored stadiona ovog fudbalskog kluba na Tošinom bunaru u Novom Beogradu, juče ujutru, buknuo je požar. Srećom, povređenih nije bilo.

ПОЖАР ПРОГУТАО КУХИЊУ РЕСТОРАНА: Горео објекат Раднички у склопу фудбалског стадиона на Новом Београду

Gasilo 30 vatrogasaca sa sedam vozila, Foto M. Anđela

Gust dim počeo je da se širi oko osam sati iz objekta u kome su smešteni kuhinja i svlačionica. Još nije poznato u kom delu je tačno planulo, jer svlačionicu i kuhinju deli zid. U trenutku izbijanja vatre, grupa mališana sa roditeljima dolazila je na trening, ali srećom niko od dece i zaposlenih u ugostiteljskom objektu nije povređen.

Stanari kuća koje se nalaze tik uz kompleks stadiona prvo su pomislili da gori neka od njihovih kuća.

Teško bilo sečenje lima na krovnoj konstrukciji, Foto M. Anđela

- Bio sam u gradu i prijatelj mi je javio da gori nešto u blizini moje kuće. Uzeo sam taksi i video da je ipak restoran u pitanju - ispričao je jedan od komšija.

- Kada je planulo roditelji su doveli decu na trening, ali su uspeli da ih izvedu. Najvažnije je da niko nije povređen, a šteta će biti sanirana.

Radnici koji su juče zabrinuto posmatrali kako plamen guta kuhinju nisu komentarisali moguće razloge požara. Oni su tokom intervencije vatrogasaca, spasavali nameštaj i slike iz objekta koji se nalazi pored kuhinje, u kome je smeštena sala za proslave.

Zaposleni u žurbi spasavali slike i trofeje,Foto M. Anđela

Trideset vatrogasaca  borilo se sa plamenom, koji je odolevao nekoliko sati. Prema nezvaničnim informacijama, njima je posao otežavao lim na krovnoj konstrukciji koji su morali da seku tokom intervencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest