STANOVI I HOTEL U ISTOJ ZGRADI: Na Tošinom bunaru planiran objekat od osam spratova

J. D.

20. 02. 2022. u 11:30

IZGRADNjA stambeno-poslovnog objekta sa osam spratova, koji će biti kombinacija hotela i zgrade, planirana je u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu.

СТАНОВИ И ХОТЕЛ У ИСТОЈ ЗГРАДИ: На Тошином бунару планиран објекат од осам спратова

Foto Printskrin

Kako se navodi u urbanističkom projektu koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na javnu prezentaciju, na ovoj lokaciji u planu je gradnja objekta sa 41 stanom i hotelom sa četiri zvezdice koji će imati 28 soba sa 56 kreveta.

Na parceli već postoji poslovni objekat, odnosno hotel koji će pre izgradnje novog objekta biti uklonjen.

- Urbanističkim projektom je, između ostalog, predviđeno da novi objekat ima podrum površine oko 2.000 kvadratnih metara, kao i tri garaže sa ukupno 104 parking-mesta, od kojih šest za invalide - ističe se u planu.

Prvi sprat je projektovan za hotelske sadržaje: restoran, kuhinju, pomoćne prostorije i dve hotelske sobe, kao i šest stanova. Na drugom spratu biće 11 hotelskih soba i šest stanova, navodi se u planu i dodaje da je treći sprat planiran za isto toliko hotelskih soba i stanova. Četvrti sprat je predviđen za dve hotelske sobe i tehničke prostorije za bazen i šest stanova, dok će se na petom spratu nalaziti sala za fitnes, prostorija za masažu, svlačionice i bazen, kao i šest stanova.

Od šestog do osmog sprata biće prostor namenjen isključivo za stambeni deo. Na šestom će biti četiri stana i donje etaže sa po tri dupleksa, dok će se na sedmom i osmom nalaziti po dva dupleks stana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna