PODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA NA PALILULI: Pokloni za mališane od jedne do šest godina

Милица Шкорић
Milica Škorić

18. 12. 2021. u 22:10

GRADSKA opština Palilula počela je tradicionalnu podelu novogodišnjih paketića najmlađim žiteljima ovog dela prestonice, uzrasta od jedne do šest godina, Manifestacija je organizovana danas u dvorištu Osnovne škole "Jovan Ristić" u Borči, uz bogat kulturno-umetnički program.

ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА НА ПАЛИЛУЛИ: Поклони за малишане од једне до шест година

GO Palilula

Tokom tri dana trajanja manifestacije mališanima će biti podeljeno 8.500 novogodišnjih paketića. U nedelju, 19. decembra podela paketića i zabavni program održaće se u Tržnom centru na Karaburmi sa početkom u 11 časova, a 20. decembra u Centru za kulturu "Vlada Divljan" u periodu od 10 do 20 časova.

"Zimske čarolije na Paliluli" nastavljaju se početkom nastupajuće godine, već 1. januara dugogodišnjom manifestacijom "Ulica otvorenog srca" u Borči. U periodu od 6. do 9. januara biće organizovan program "Božić na Paliluli" koji će se održavati u Tašmajdanskom parku, za 14. januar je predviđen koncert iznenađenja u TC Big fashion u Višnjičkoj ulici i 20. januara održava se zimski festival sa novogodišnjom predstavom za najmlađe u kojoj će učestvovati Deda Mrazovi, razni animatori, mađioničari.

Prazničnu sliku upotpuniće drvene kućice u kojima će razni izlagači izlagati svoje skulpture, rukotvorine i druge proizvode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati