VESIĆ: Kao što sam obećao - Nema više mašina u Bloku 37

Novosti online

05. 09. 2021. u 18:14

IZVOĐAČ radova na gradilištu u Bloku 37 povukao je danas preostalu opremu i uklonio gradilišne ograde. Održao sam reč koju sam dao građanima – poručio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom fejsbuk profilu.

ВЕСИЋ: Као што сам обећао -  Нема више машина у Блоку 37

Foto Tanjug

On je rekao da sada preostaje da Grad Beograd završi pregovore sa investitorom oko razmene lokacija.

– Tada će ova lokacija postati gradska i dogovoriću se sa građanima oko javnih sadržaja koji će se tamo nalaziti – napisao je Vesić.

On je zahvalio građankama i građanima Bloka 37, jer su se, kako je rekao, borili samo za svoja prava i nisu dopustili da ih zloupotrebe razni politički mešetari kojima nikada nije stalo do rešenja problema već do jeftinih političkih poena.

– Hvala zato što su mi verovali od prvog sastanka da ću rešiti problem kako sam obećao. A bilo je mnogo više onih onih koji se sve učinili da se problem ne reši. Jedni zato što im je muka ljudi koji žive u Bloku 37 trebala da prave svoju politiku, a drugi jer problem rešavam ja,  što oni ne bi mogli još, ali navikao sam na to – rekao je Vesić.

On je istakao da je stao iza građana u slučaju izgradnje u Bloku 37 jer su bili u pravu.

– Uvek ću biti na strani građana kada je ono što traže prirodno i kada su u pravu. Ja tako razumem posao kojim se bavim – poručio je Vesić.

BONUS VIDEO - BOŽE PRAVDE ODJEKUJE BEOGRADOM: Početak nove školske godine u OŠ "Drinka Pavlović"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)