SLIKAJ I OSVOJI BICIKL, TROTINET ILI ROLERE: Konkurs Grada Beograda i Stalne konferencije gradova i opština

V. C. S.

03. 09. 2021. u 20:42

GRAD Beograd i Stalna konferencija gradova i opština (SKGO), uz podršku Delegacije EU u Srbiji i Programa UN za razvoj (UNDP), raspisali su nagradni foto konkurs za najbolju fotografiju na temu "Održiva mobilnost za zdraviji život".

СЛИКАЈ И ОСВОЈИ БИЦИКЛ, ТРОТИНЕТ ИЛИ РОЛЕРЕ: Конкурс Града Београда и Сталне конференције градова и општина

Foto: N. Karlić

Konkurs je raspisan u okviru kampanje Grada povodom Evropske nedelje mobilnosti, a cilj je podizanje svesti građana o značaju korišćenja nemotorizovanih vidova prevoza radi unapređenja kvaliteta vazduha i životne sredine.

Učešće na konkursu je moguće postavljanjem fotografije na lični "Instagram" profil učesnika, uz obeležavanje, odnosno "tagovanje" Instagram profila grada Beograda - @grad_beograd i obeležavanjem fotografije oznakom #mobilnostzazdravlje.

Fotografije moraju biti snimljene na teritoriji Beograda, a sadržajem treba da budu usklađene sa temom Evropske nedelje mobilnosti (primer: vožnja bicikla, trotineta, rolera, pešačenje, odnosno svi vidovi nemotorizovanog prevoza).

Period za postavljanje fotografija je od 3. do 12. septembra. Prvu nagradu, odnosno vaučer za kupovinu električnog trotineta vrednog 60.000 dinara, obezbeđuje Delegacija EU u Srbiji, a drugu i treću UNDP. Druga je vaučer za kupovinu bicikla u vrednosti od 40.000 dinara, a treća za kupovinu rolera u vrednosti od 20.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)