ZEMUNSKIM PRVACIMA POKLONJENI RANČEVI: Ruksaci i školski pribor za više od 1.000 mališana iz 20 osnovnih škola

S.V.

02. 09. 2021. u 12:34

GRADSKA opština Zemun je za 1863 đaka prvaka iz 20 škola na teritoriji ove opštine obezbedila rančeve i školski pribor.

ЗЕМУНСКИМ ПРВАЦИМА ПОКЛОЊЕНИ РАНЧЕВИ: Руксаци и школски прибор за више од 1.000 малишана из 20 основних школа

GO ZEMUN

Iz ove lokalne samouprave poželeli su srećan početka godine svim nastavnicima, profesorima, učenicima, a pogotovo prvacima.

- Verujem da ćemo se svi ponašati odgovorno kako bismo našoj deci omogućili da nesmetano idu u školu, da imaju časove 45 minuta, da mogu da prate nastavu "licem u lice", da se druže, da imaju vanškolske aktivnosti i da se bave sportom i rekreacijom - navode iz ove lokalne samouprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)