NEĆE "ČISTOĆU", ŽELI KOMARCE: Po treći put napadnuti radnici "Čistoće"

J. D.

24. 06. 2021. u 07:29

EKIPA Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" ponovo je juče sprečena da obavi akciju suzbijanja odraslih formi komaraca u ulicama Nikole Pašića i Jagodinskoj na teritoriji opštine Grocka.

НЕЋЕ ЧИСТОЋУ, ЖЕЛИ КОМАРЦЕ: По трећи пут нападнути радници Чистоће

Foto: Tanjug/JKP Čistoća /Nenad Cakić

Za manje od mesec dana radnici "Čistoće" napadnuti su po treći put.

Ovog puta nepoverljivi sugrađanin je zaustavio vozilo i insistirao da vidi nalog. Zatim je dodao da on želi da ima komarce i da mu oni ne smetaju, ali da ekipu "Gradske čistoće" više ne želi da vidi ne samo u njegovoj ulici već u čitavom kraju.

- Naše ekipe svakodnevno doživljavaju verbalne napade, a veoma često i fizičke nasrtaje na vozila, pa i zaposlene, pojedinci na razne načine sprečavaju ekipe u obavljanju posla, zbog čega se na nekim lokacijama u Beogradu, iako planirano, suzbijanje komaraca uopšte i ne sprovede - rekao je Marko Popadić, direktor "Čistoće".

Prema njegovim rečima, ukoliko se nastave napadi neće moći da spreče da se komarci razviju u prekomernoj meri, što će svakako ugroziti svakodnevno funkcionisanje građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)