REPORTERI "NOVOSTI" NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Evo kako izgleda prestonica po današnjoj vrućini (FOTO/VIDEO)

J.D. A.V.V.

23. 06. 2021. u 12:35 >> 13:21

VRUĆINA i visoka temperatura ispraznile su beogradske ulice, javljaju reporteri "Novosti" koji su u obilasku prestonice.

РЕПОРТЕРИ НОВОСТИ НА БЕОГРАДСКИМ УЛИЦАМА: Ево како изгледа престоница по данашњој врућини (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D.Milovanović

Na okretnici autobusa na Zelenom vencu danas oko podneva nije bilo veće gužve. Prijatnije je bilo svakako onim putnicima koji su se prevozili autobusima u kojima je radila klima.

Gužve nije bilo ni na pijaci Zeleni venac.  Po koji kupac obilazio je tezge na kojima su prodavci nudili bogatu ponudu voća i povrća.

Povišene temperature ispraznile su i prestoničke ulice. Primetne su samo gužve u saobraćaju i to u delu Bulevara kralja Aleksandra, u Kneza Miloša kao i duž Savske ulice.

Zbog velikih vrućina i ekipe Hitna pomoć imaju pune ruke posla pa je samo danas, i to do 10.30 sati, na beogradskim ulicama kolabiralo čak 10 osoba.

U Domu zdravlja Palilula reporteri "Novosti" nisu zatekli gužvu. U hodniku je bilo svega nekoliko pacijenata koji su imali zakazan pregled.

Kupalište na Adi je puno Beograđana koji su beg od vrućine potražili na Savskom jezeru. Među kupačima svakako je bilo najviše mališana koji su i zvanično završili sa školskim obavezama. Gužve je bilo i na šetalistu gde se uglavnom tražila slobodna klupica u hladu. Pune su bile i bašte kafica gde su se sugrađani pronašli utečiste od žege.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili