Organizacija dočeka Nove godine je nešto po čemu je Crna Gora već prepoznata kao lider u regionu i samim tim važan segment naše zimske turističke ponude. Iz godine u godinu imamo sve bogatiji program, u okviru kojeg na gradskim trgovima duž primorja i u glavnom gradu, kao i u hotelima širom zemlje, nastupaju vodeće zvezde domaće i regionalne muzičke scene. Tu su i dodatni sadržaji kao što su božićni bazari, klizališta, animacije i predstave za najmlađe, koji upotpunjuju prazničnu ponudu.

Pored primorja i glavnog grada, crnogorski planinski centri su posebno atraktivne destinacije za novogodišnje praznike, kojima se ujedno i obeležava početak zimske turističke sezone. Hotelijeri u Kolašinu i na Žabljaku su pripremili novogodišnje paket-aranžmane uz muzičko zabavni program.

Takođe, Ski-centar “Kolašin 1.600” je pripremio i zabavni program koji očekuje posetioce tokom ove zimske sezone.

Očekujemo da ćemo zadržati imidž destinacije najboljeg prazničnog provoda u regionu i rekordnom posetom domaćih, gostiju iz regiona, ali i iz ostalih zemalja Evrope, zaokružiti ovu uspešnu turističku godinu i započeti novu.