SRPSKA PORODICA PREŽIVELA DRAMU U GRČKOJ: Lopov ušao u apartman, pa ih pokrao dok su spavali

Novosti online

14. 07. 2019. u 19:36

СРПСКА ПОРОДИЦА ПРЕЖИВЕЛА ДРАМУ У ГРЧКОЈ: Лопов ушао у апартман, па их покрао док су спавали

Free Images Pixabay

Srpska porodica Pašić preživela je pravu dramu na odmoru u Grčkoj, na letovalištu Nea Vrasna, nakon što im je lopov ušao u apartman i opljačkao ih.
Srpska porodica Pašić preživela je pravu dramu na odmoru u Grčkoj, na letovalištu Nea Vrasna, nakon što im je lopov ušao u apartman i opljačkao ih.

Naime, kako je turistkinja Snežana Pašić navela na Fejsbuk grupi "Live from Greece", ona i njena porodica bili su smešteni na prvom spratu, a s obzirom na to da je bilo izuzetno toplo, ostavili su balkonska vrata otvorena u toku noći.

- Sinoć oko 1 sat posle ponoći nam je ušao lopov i ukrao torbicu sa dokumentima! Pobegao je u pravcu Stavrosa - napisala je ona i zamolila ljude da joj se jave ukoliko neko pronađe dokumenta.

Kradljivac je, inače, uzeo torbicu u kojoj su bile lična karta i vozačka dozvola, dok su pasoši, kako je Snežana navela, "na svu sreću bili na sigurnom".

I drugi srpski turisti žalili su se da su pokradeni u Grčkoj.

- I nama je u Stavrosu ukradena torba sa 2 telefona i nešto para. Ima mnogo lopova i ne biraju način - napisao je neko.

Navodi se i da lopovi imaju i sprej za omamljivanje koji koriste pri upadu u apartmane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

HST

15.07.2019. 11:36

@007 - u grckoj kradu 100x vise...kradu bracu srbi, koji trce da im odnesu i tu bedu sto su ustedeli ....a i deru srbe cenama..... tunis, maroko zakon!!!!

Radmilo

14.07.2019. 22:26

Juče se vozih gradskim saobraćajem lopov mi zavuče rûku udžep mene živ sram pojede! Jadan on jadan ja ! Ne imade ništa uzeti!?