Lepa vest iz Čačka: Prvi IZLEČENI od korone dobio PRINOVU

NovostiOnline/V. I.

sreda, 25. 03. 2020. u 21:03

Лепа вест из Чачка: Први ИЗЛЕЧЕНИ од короне добио ПРИНОВУ

Ilustracija, foto Depositphotos

Matić se, kako saznajemo, nalazi kod kuće u Čačku sa starijim detetom, a supruga se porodila u Beogradu. On se odmah nakon izlaska sa klinike vratio kućnim obavezama, presrećan što će u domu sačekekati prinovu
ČAČAK – ČAČANIN Nemanja Matić, inženjer, koji je pre nekoliko dana otpušten sa Infektivne klinike u Begradu kao izlečen od korona virusa, danas je po drugi put postao otac. Ovu lepu vest potvrdio je u sredu šef Radnog tima za praćenje širenja korona virusa u Čačku dr Mihailo Luković, infektolog i epidemiolog.

Matić se, kako saznajemo, nalazi kod kuće u Čačku sa starijim detetom, a supruga se porodila u Beogradu. On se odmah nakon izlaska sa klinike vratio kućnim obavezama, presrećan što će u domu sačekati prinovu.


Inače, Matić je bio prvi zaraženi u gradu na Moravi, a bio je radno angažovan u kampu u Pakovraću, gde su smešteni kineski neimari, koji rade na izgradnji auto-puta od Požege do Preljine.


Od simptoma je prvo osetio temperaturu i bol u grlu, odmah je testiran i bio pozitivan. Nakon pet dana test je pokazao da je negativan, pa je posle isteka izolacije otpušten kući, gde će takođe biti u izolaciji.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Marko

25.03.2020. 22:25

Nek je sa srecom ❤ Ako je musko onda nek se zove Kornelije a ako je zensko Kornela.U skladu sa Koronom