DRAMA U NIŠU: Pas uleteo u školsko dvorište i napao učenike

J.Ć.

petak, 27. 09. 2019. u 14:07

ДРАМА У НИШУ: Пас улетео у школско двориште и напао ученике

Ilustracija; Foto: Depositphotos

Prava drama odigrala se u petak u Osnovnoj školi "Njegoš" u Nišu kada je pas uleteo u dvorište i napao troje učenika
Prava drama odigrala se u petak u Osnovnoj školi "Njegoš" u Nišu kada je pas uleteo u dvorište i napao troje učenika. Srećom, deca nisu zadobila nikakve povrede, a preplašene mališane spasao je direktor škole koji je psa uhvatio kaišem sa pantalona.


Životinju koja je jureći decu uletela u hol zgrade Krstić je zavezao kaišem koji je skinuo sa pantalona. Prestravljene đake je zbrinula Hitna pomoć, a obaveštena je i policija čija je patrola odmah upućena u školu.


PROČITAJTE JOŠ: HOROR U BEOGRADU: Pas ščepao devojčicu i izujedao je, kidisao i dalje na dete, jedva ga savladali!Kako saznajemo, jedno dete je zadobilo ogrebotine.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Tom Sojer

27.09.2019. 14:48

Ovde nesto nije u redu cim se dozvoljava da se psi vode bez korpe na njusci. Da li neko treba da strada da bi se zakonodavac komacno probudio?

Sneki

27.09.2019. 14:54

Sada će se odmah javiti udruženje za zaštitu životinja da brane psa. Kod nas svi imaju pravo, samo ne normalni ljudi

Maca

27.09.2019. 15:58

Bravo za domisljatost i hrabrost direktora. Pokazao je kako se roditeljski i profesionalni deo licnosti ispoljava na pravi nacin kada postoji neodlozna potreba da se nesebicno zastite deca. Skola i treba da bude bezbedno mesto gde se sva deca osecaju zaštićeno i oslobodjeno od straha. Da se barem i izvan škole brine o deci i o napustenim zivotinjama. Skola i lokalna sredina moraju da koordinirano rade svako svoj posao, a roditelji da saradjuju i prijave opasnosti po decu i pokrecu inicijative.