Akva voz stigao u Jagodinu

Z.U.

subota, 20. 07. 2019. u 14:20

Аква воз стигао у Јагодину
Zbog velikog interesovanja za Jagodinu kao turistički centar, preduzeće "Srbija voz" iz Beograda uvelo je posebnu železničku liniju Beograd – Jagodina – Beograd
Zbog velikog interesovanja za Jagodinu kao turistički centar, preduzeće "Srbija voz" iz Beograda uvelo je posebnu železničku liniju Beograd – Jagodina – Beograd, na kojoj svake subote saobraća "Akva voz".

Putovanje "Akva vozom" donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt i tako je dnevna ulaznica za Akva park, za one koji putuju "Akva vozom", 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara. Povratna karta za "Akva voz" na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno. "Akva voz" saobraća svake subote. Polazak je sa beogradske železničke stanice "Prokop" u 08:25, a povratak iz Jagodine je u 18:35.

Pročitajte još: Jagodina: Muzej voštanih figura nezaobilazna destinacija turista (FOTO)

"Akva voz" će svake suboite voziti na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd do sredine septembra, odnosno do kraja letnje turističke sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Svetlana Jelec

20.07.2019. 15:03

Svaka cast Palmi!! Kamo lepesreceda su svi gradonacelnici i politicari kao ON!!