PREŽIVEO PUKIM ČUDOM: Upao u bunar i tu ostao dva i po dana na -20 stepeni

D. N.

09. 01. 2017. u 17:54

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao u petak na Badnje veče, pronađen je u nedelju 8. januara oko 13 časova u bunaru na periferiji sela

ПРЕЖИВЕО ПУКИМ ЧУДОМ: Упао у бунар и ту остао два и по дана на -20 степени

Foto: youtube.com

JEZDIMIR Milić iz Smoljinca kod Malog Crnića, koji je nestao na Badnje veče, pronađen je u nedelju u bunaru na periferiji sela. NJega je pronašao komšija Goran Marković.

Jezdimir je proveo oko dva i po dana u bunaru dubokom oko pet metara, na temperaturama minus 20 stepeni, bez hrane i vode.

Milić je izašao iz kuće oko 10 časova u petak sa namerom da ode do prodavnice kako bi kupio namirnice, ali se nije vratio. NJegov nestanak je prijavljen sutradan, pa je policija započela potragu.

U nedelju oko 13 časova Marković je naišao na bunar pored koga je stajala torba sa namirnicama i iz koga su se čuli Jezdimirovi vapaji. On je odmah otišao do veterinarske stanice i pozvao policiju. Nakon toga ubrzo je na lice mesta stigla i vatrogasna služba koja je izvukla Jezdimira iz bunara.

Jezdimir Milić je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu gde mu je dijagnostikovana hipotermija.

Prema Markovićevim rečima, Jezdimir slabo vidi zbog čega je verovatno i upao u bunar.


Sve o hladnom talasu koji je pogodio našu zemlju možete da pročitate OVDE.(SAT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Urbani Opanak

09.01.2017. 18:50

Vernici će reći bog ga spasio. Ateisti će reći što ga bog ugura u bunar kad je svemoćan i milosrdan i dobronameran, "svevideći". Kada se ovo dvoje poništi dobije se ništa. To ništa, može svakom da se desi da nastrada bez da je neko treći odgovoran. Naravučenije; Obezbediti ili zatrpati bunar da se više ovo ne dešava, naročito ako neko dete upadne pa se polomi. Nerazumno je i ništa ne preduzeti. Razum treba da dominira, a ne vera i volja da se nešto neće desiti jer je "svevišnji" među nama.