За време Куп утакмице између Водојажа и Партизана једна од фракција црно-белих је протестовала испред просторија ФС Србије у Старој Пазови незадовољни суђењем.


Тим поводом су издали и саопштење које преносимо у целости.


Поштовани Гробари,


Након још једног викенда у коме је судијским одлукама наш клуб покраден, а највећи ривал погуран ка победи, Партизановци су донели одлуку која можда делује чудно, али нама се чини неопходном.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Партизан по правду у УЕФА


Наиме, утакмицу шеснаестине финала Купа Србије против Водојаже нећемо испратити навијањем на трибинама стадиона у Крагујевцу, већ навијањем испред просторија ФСС-а у Пазови. Зашто? Једноставно, сматрамо да Партизан своје утакмице не игра против ривала на стадионима широм Србије, већ против фудбалског савеза и судијске организације који се понашају као истурено одељење клуба који у вечитом дербију није упутио ударац на гол Партизана.


Исто тако, позивамо све искрене партизановце и легенде клуба који су запослени у ФСС-у да дигну глас, да се огласе против неправди и покушају да свом Партизану обезбеде поштен третман и суђење.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУДИЈСКА АНАЛИЗА: Споран гол Марина, Звезда оштећена за пенал, две грешке на мечу Партизана


Не оглашавамо се јер је клуб за који навијамо изгубио. Пораз је саставни део спорта. Оглашавамо се због начина на који је наш клуб изгубио. Не желимо да викенде проводимо као статисти у некаквој представи, већ као искрени навијачи и љубитељи спорта који верују да ће искључиво терен одлучивати ко је заиста бољи.“