DOBILI su odrešene ruke, ali ne pomišljaju da napuste Partizan. Međutim, grupa igrača je u četvrtak doživela novi šok, jer im nije bilo dozovoljeno da vežbaju u teretani. U hladnu vodu nisu ni pomislili da skoče.

- Jedan član tročlane komisije, čije ime ne želim da kažem, nije nam dozvolio da uđemo u teretanu, iako su u tom trenutku vežbali igrači drugog tima crno-belih, Banjice. Branio nam je da uđemo, uz opasku da je neradan dan zbog Svetog Nikole. To nismo razumeli, jer smo trenirali i na Badnje veče, na Vaskrs - priča Nikola Radulović, jedan od četvorice igrača koji je prošle nedelje dobio dozvolu da napusti klub.

Centar crno-belih tvrdi da igrače ne zanima politika kluba, da nisu ni na čijoj strani, već da žele samo normalne uslove za rad, kako bi napali titulu prvaka države.

- I dalje se provlači da smo mi protiv nove uprave. Ali, ovi potezi govore da su oni protiv nas. Mi se zaista ne bavimo klupskom politikom, ne zanima nas ko će da bude u upravi kluba, već samo želimo da nam se obezbedi topla voda u bazenu - ističe Radulović.

Nikola je na završnoj godini Stomatološkog fakulteta. Ističe da i ostali igrači studiraju, ali i da su pravi profesionalci u bazenu.

- Svi smo disciplinovani, vredni, hoćemo da treniramo. Kao profesionalci želimo samo normalne uslove, a ne da je voda hladna, svlačionice prljave, da se često neko od nas razboleva. Smatramo da u normalnim uslovima možemo da se borimo za titulu prvaka Srbije, jer imamo kvalitet - podvlači Radulović.

RASKINUTI UGOVORI
PODSETIMO, osim sa Radulovićem, klub je prošle nedelje raskinuo ugovore sa Nikolom Radonjićem, Filipom Radojevićem i Aleksandrom Radanovićem.