Poruka iz TS Crne Gore povodom regionalnog turnira: Đoković nas nije kontaktirao

V.N.

sreda, 27. 05. 2020. u 20:11

Порука из ТС Црне Горе поводом регионалног турнира: Ђоковић нас није контактирао

Novak Đoković Foto: M. Vukadinović

Teniski savez Crne Gore nije dobio nikakvo obaveštenje o bilo kakvim incijativama za Adrija tur, i ne mogu da kažem da smo u kontaktu sa Novakovim timom - između ostalog je rekao Dimitrije Rašović

NOVAK Đoković je ove nedelje rekao da je održavanje Adrija tura u Crnoj Gori i dalje neizvesno, a iz tamošnjeg Saveza poručuju da još nije bilo kontakta između dve organizacije.


- Teniski savez Crne Gore nije dobio nikakvo obaveštenje o bilo kakvim incijativama za Adrija tur, i ne mogu da kažem da smo u kontaktu sa Novakovim timom - između ostalog je rekao Dimitrije Rašović, predsednik Teniskog saveza Crne Gore i dodao da će reagovati ako se naš as javi.

Komentari (6)

Sanja

27.05.2020. 20:26

Profesor Rašović je moj profesor fizičkog iz osnovne škole. Izuzetno korektan, smiren, i sa njim se, vjerujem, sve da dogovoriti. Nije istina, kako piše "Blic", da je arogantan. Nadamo se da će nam Nole doći ovamo!

straja

28.05.2020. 04:12

Nazalost mnogi su smetnuli sa uma NARODNU MUDROST....."ne diraj u ONO sto ne valja pa nece ni da smrdi"

MILE

28.05.2020. 09:50

Pa zar te treba zvati,kada najbolji na svetu nešto planira i javno objavi,treba se udostojiti i sve učiniti,nazvati,pripremiti i reći veliko HVALA dragi Novače što si nas počastvovao da dođeš sa najboljima u CG,a ti ,niko nas nije zvao,nemamo nikakav kontakt,ee buzdovane!

Predrag

28.05.2020. 14:40

Gubi zemlja Crna Gora i gradjani ljubitelji tenisa sto nece biti u prilici da gleda Nolete i ostale asove tenisa,a vi ste kao zemlj mnogo bitni da mora da se molite da se u Podgorici organizuje turnir pazi molim te..