Raoniću pokidan butni mišić: Nisam bio u stanju da igram protiv Endija

Beta

05. 11. 2016. u 17:58

Miloš: Imao sam problema sa buđenjem i bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Uradio sam neke testove i magnetnu rezonancu. Našli su da mi je pokidan desni butni mišić

Раонићу покидан бутни мишић: Нисам био у стању да играм против Ендија

Miloš Raonić foto: pixsell

Kanadski teniser Miloš Raonić rekao je da je predao meč Endiju Mareju jer mu je pokidan butni mišić.

- Jutros sam imao problema sa buđenjem i bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Uradio sam neke testove, ali i magnetnu rezonancu. Našli su da mi je pokidan desni butni mišić. Nažalost, nisam bio u stanju da igram protiv Endija - rekao je Raonić u Parizu.

Raonić se povukao sat vremena pred duel, a Marej se bez borbe plasirao u finale turnira u Parizu i zbog toga će od ponedeljka biti prvi teniser sveta na ATP listi.

Marej će u finalu igrati protiv Amerikanca DŽona Iznera, koji je uz 18 aseva sa 2:0 u setovima pobedio Marina Čilića.

Hrvat je dan ranije eliminisao Novaka Đokovića u četvrtfinalu, pa će srpski teniser posle 122 nedelje na vrhu liste prepustiti prvo mesto Mareju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Branko

05.11.2016. 22:51

Ako se radi o pokidanom misicu to znaci da Raonic ne moze da igra play-off u Londonu koji pocinje 13 novembra a ako bude igrao to znaci da se nije radilo o povreddi.

Djole

06.11.2016. 16:55

Pokidao Congu sa pokidanim butnim misicem. Jes, vazi. Sto nisi pokidao i Mareja onda? Popustio covek pred pritiskom i velikom lovom.

Srba

10.11.2016. 20:13

Da važi hehe mi smo magarci jel da?Za 7 dana će igrati u Londonu sa pocepanim butnim mišićem? To će biti najbrži oporavak u istoriji medicine ikada , a njegov lekar će dobiti Nobelovu nagradu.