ČUDESAN SUSRET ISPRED DVORANE U FOŠANU: Pobedite Amerikance!

M.POPOVIĆ

31. 08. 2019. u 21:10

ЧУДЕСАН СУСРЕТ ИСПРЕД ДВОРАНЕ У ФОШАНУ: Победите Американце!
Obožavamo Srbiju! Bili smo prošle godine u Beogradu, gledali derbi Partizan - Zvezda. Uvek navijamo za sve vaše sportiste. Ja sam Jugoslaviju i Srbiju zavoleo kao mali, kaže Pjao Li Si

OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": FOŠAN

"Pobedite Amerikance u finalu", iskreno, sa osmehom i blagom strašću svojstvenom Kinezima, poželeo je danas na kraju razgovora sa reporterima "Novosti", Pjao Li Si. Svaku njegovu reč podrške i ljubavi prema Srbiji potvrđivala je njegova partnerka Čen Li Hui. Pjao ima 40 godina, radi za IBM, a Čen je zaposlena u industriji satova.

- Obožavamo Srbiju! Bili smo prošle godine u Beogradu, gledali derbi Partizan - Zvezda. Uvek navijamo za sve vaše sportiste. Ja sam Jugoslaviju i Srbiju zavoleo kao mali, znam da čvrsto prijateljstvo između naša dva naroda traje još od Mao Cedunga i Tita. Vrlo su nam jake veze i dragi su nam ljudi iz Srbije.

Da ne poverujete ušima i očima šta slušate ispred dvorane u Fošanu... Oboje su zapucali čak iz Pekinga da bodre Srbiju i pratiće nas, veruju do finala. Pjao nam pokazuje slike našeg slavlja iz Indijanopolisa 2002. godine i poziva nas da se ponovo sretnemo na finalnoj utakmici. Steže pesnicu, pozdravljamo se i ponavlja:

- Pobedite Ameriku!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije