Benzema ide u zatvor?

Novosti online

subota, 04. 07. 2020. u 14:50

Бензема иде у затвор?

Karim Benzema foto: AP

Francusko tužilaštvo podnelo je zahtev za pokretanje krivičnog postupka protiv napadača madridskog Reala zbog saučesništva u pokušaju ucene
Napadač madridskog Reala Karim Benzema mogao bi da završi iza rešetaka, ukoliko bude proglašen krivim zbog saučesništva u pokušaju ucene, pošto je francusko tužilaštvo podnelo zahtev za pokretanje krivičnog postupka.

Podsetimo, Benzema je 2015. godine, zajedno s Đibrilom Siseom, priveden zbog ucene saigrača iz reprezentacije Metjua Valbuene snimkom seksa. Prema navodima iz optužnice Benzema i Sise su u Valbueninom telefonu pronašli snimke seksa s nepoznatom osobom. Pretili su mu da će objaviti snimke ako im ne isplati određenu sumu novca, a Benzema je bio taj koji je vodio operaciju.

Napadač Reala je našao ljude koji će izvršiti ucenu i prenosio je informacije Valbueni, te ga je uveravao da snimci zaista postoje i da bi mu najbolje bilo da plati traženi novac.

Benzema je zbog ovog skandala ostao bez mesta u reprezentaciji Francuske i selektori ga već godinama ne pozivaju, ali to bi moglo da mu bude zanemarljiva kazna, ukoliko bude krivično osuđen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)