Radulović presrećan: Najlepši dan u životu, bio sam zbunjen kad sam postigao gol, magla mi se stvorila pred očima

Novosti online

subota, 06. 06. 2020. u 21:51

Радуловић пресрећан: Најлепши дан у животу, био сам збуњен кад сам постигао гол, магла ми се створила пред очима

Andrija Radulović Foto: M. Vukadinović

Mlad sam, vreme je ispred mene, ali mi mnogo znači što vidim da klub, kao i Dejan Stanković, veruju u mene - priča Andrija

Zvezda je predstavila svog bisera. Andrija Radulović, momak rođen 2002. godine je na debiju u seniorskom timu postigao i prvi gol za crveno-bele.


Očekivano, nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog svega što se dogodilo u meču sa Radnikom (4:1).


- Teško da se može opisati kako se trenutno osećam. Jedno veliko iskustvo za mene. Srećan sam što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Ovo je moj najlepši dan u životu. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam ovu priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na „Marakani“ – sa osmehom govori Radulović.


Već posle nekoliko treninga je zaslužio poverenje Stankovića.


- Upravo tako. Dajem sve od sebe, trudim se i verujem da mogu mnogo. Mlad sam, vreme je ispred mene, ali mi mnogo znači što vidim da klub, kao i Dejan Stanković, veruju u mene. Mislim da ne postoji veća privilegija trenirati u klubu koji najviše voliš, pored čoveka koji je legenda kluba i srpskog fudbala.


Pogodak je proslavio sa saigračem iz omladinaca, a sada iz prvog tima, golmanom Andrijom Katićem.


- Još u svlačionici smo se dogovorili da, ukoliko postignem pogodak, proslavimo to zajedno. Naravno, moja želja je bila da odem na sever. To je san svakog igrača koji trenira u Zvezdi. Katić me čekao iza gola, tako da smo zajedno proslavili moj pogodak. Kada sam postigao gol bio sam zbunjen, magla mi se stvorila pred očima, bio sam pun adrenalina i sreće.


Otkrio je i zbog čega je on izveo penal.


- Nisam stvarno očekivao da će mi saigrači prepustiti izvođenje penala. Kapiten Milan Borjan je uzeo loptu i rekao da ja šutiram i zahvalan sam mu na tome. Svi su bili srećni zbog toga, bodrili su me pre penala, tako da smo još jednom pokazali da smo svi zajedno jedna velika porodica.


Posle odličnih partija u Omladinskoj ligi i Ligi šampiona za mlade, krilni napadač je skrenuo pažnju na sebe.


- Na neki način sam očekivao poziv prvog tima. Znao sam koliko sam pružio igrama u omladinskoj selekciji. Sa druge strane, nisam očekivao da će biti na ovakav način, ali osećaj je svakako neverovatan i ne mogu rečima opisati koliko sam srećan. Takođe, želim da se zahvalim svim zvezdašima na gromoglasnom aplauzu kod mog ulaska na teren. To mi je dalo još veću snagu i želju da pokažem koliko umem – zaključio je Andrija Radulović.