Živkovićev saigrač posle kamenovanja autobusa: Imali smo sreće, znam da to nisu uradili pravi navijači Benfike

Beta

petak, 05. 06. 2020. u 21:50

Живковићев саиграч после каменовања аутобуса: Имали смо среће, знам да то нису урадили прави навијачи Бенфике

Živković i Vajgl

Živkovićev saigrač posle kamenovanja autobusa: Imali smo sreće, znam da to nisu uradili pravi navijači Benfike - poručio je Vajgl
Fudbaler Benfike Julijan Vajgl rekao je danas da je "linija pređena" nakon napada na timski autobus zbog čega su Andrija Živković i on završili u bolnici.

Vajgl i srpski fudbaler Andrija Živković primeljeni su u bolnicu iz predostrožnosti, nakon što su njihovi navijači kamenovali klupski autobus nezadovoljni rezultatom utakmice.

- Hej svi, samo želim da vam kažem da sam dobro - napisao je Vajgl na društvenim  mrežama uz fotografiju njega i Živkovića.

- Imali smo sreće! Svi pravimo greške, ali sada je pređena linija. Bacanje kamenja na autobus bez brige da li je neko povređen? Znam da to nisu pravi navijači Benfike - napisao je on.

Benfika je sinoć na svom terenu odigrala bez pogodaka sa Tondelom i propustila je priliku da se odlepi od Porta na prvom mestu na tabeli.

Navijači Benfike okupili su se ispred stadiona da podrže ekipu pošto je zbog pandemije korona virusa zabranjen ulazak na stadion, a posle utakmice izbili su incidenti, kada se klupski autobus uputio ka trening centru. Navijači su kamenjem oštetili autobus i razbili stakla.

- Garantujemo potpunu saradnju sa vlastima na koje apelujemo da ulože najveći napor u identifikaciji prestupnika odgovornih za ova krivična dela - navela je Benfika u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije