SRPSKU fudbalsku javnost potresla je vest o samoubistvu Miljana Mrdakovića, nekadašnjeg fudbalera nekoliko srpskih i evropskih klubova. On je u petak uveče pucao sebi u glavu u Preševskoj ulici 36 u begradskom naselju Zvezdara. Kako "Novosti" saznaju, on je neposredno pred samoubistvo svojoj devojci Ivani Stanić, inače pevačici, samo kratko izgovorio: "Ne mogu više", posle čega se čuo pucanj iz pištolja koji je bio vlasništvo Mrdakovićeve majke.


"Novosti" su odmah posle nesrećnog čina bile na licu mesta na Zvezdari i u višespratnoj zgradi gde je Mrdaković živeo sa svojom devojkom, naši reporteri su zatekli komšije koje je ovaj događaj neprijatno iznenadio.


Pevačica Ivana Stanić, devojka preminulog fudbalera i bivšeg reprezentativca Miljana Mrdakovića, oprostila se danas od svog momka na društvenoj mreži "Instagram". Stanićeva je na "storiju" objavila Miljanovu fotografiju na kojoj je nasmejan i napisala emotivnu poruku "Mirno spavaj, sunce moje..." uz emotikone slomljenog srca i ruku koje se mole.


Fudbalska javnost u Srbiji šokirana je događajem od petka uveče kada je nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije izvršio samoubistvo, a većina njegovih trenera i saigrača iz igračkih dana oprašta se od ovog čoveka koji je odlučio da u 38. godini oduzme sebi život.


Detalji policijske istrage još nisu poznati, ali prema prvim informacijama Mrdaković je u petak u noćnim satima seo na krevet, i potegao pištolj na sebe. Pevačica Ivana Stanić je, preplašena ovom jezivom scenom, pobegla iz stana i zvala policiju. Kada su pripadnici MUP došli, zatekli su telo poznatog fudbalera.