Od Antića se opraštaju i njegovi reprezentativci iz 2010. godine; Stanković: Dragi moj MISTER, zauvek tvoj kapiten; Milijaš: Autoritet, pojava TRENERČINA

Novosti online

06. 04. 2020. u 21:18

Од Антића се опраштају и његови репрезентативци из 2010. године; Станковић: Драги мој МИСТЕР, заувек твој капитен; Милијаш: Ауторитет, појава ТРЕНЕРЧИНА
Poznato je da je Antić bio omiljeni srpski selektor, zbog kojeg je cela nacija bila reprezentacija, a to je bio period kada je naš tim igrao Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010
Tužna noć za srpski sport, srpski fudbal. Smrt Radomira Antića potresla je sve iskrene zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu.. Poznato je da je Antić bio omiljeni srpski selektor, zbog kojeg je cela nacija bila reprezentacija, a to je bio period kada je naš tim igrao Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.

U to vreme, kapiten je bio Dejan Stanković, koji je sa Antićem imao poseban odnos.

- Počivaj u miru, dragi moj MISTER! Tajne fudbala i života su uz tebe prestajale to da budu, a karijera je zapamtila mnogo divnih momenata! Veliki ne odlaze, samo sada sa drugog mesta gledaju na nas! Zauvek tvoj, kapiten - napisao je Dejan Stanković.

Nenad Milijaš je nebrojano puta rekao da je godinama učio važne životne i profesionalne lekcije od Mistera. Tako ga je uvek oslovljavao.

“Kao da sam ostao bez člana porodice. Tako se osećam u ovom trenutku. Malo sam u šoku da bih vam dao neku širu i smisleniju izjavu. Mnogo mi je teško. To je moj trener, to je moj Mister. Čovek uz koga sam naučio brojne životne i profesionalne lekcije. Autoritet. Pojava. Trenerčina. Gospodin. Sve je to bio Radomir Antić. Moj trener, moj Mister”, poručio je kroz suze u kratkoj izjavi za "Mocartsport" Sport Nenad Milijaš.

Milijaš je bio vezan za Antića i posle odlaska iskusnog stručnjaka sa mesta selektora. Sarađivali su u kineskom Nei Mongolu.

“Nismo mi sarađivali, mi smo živeli zajedno. Bili smo stalno u kontaktu, doživaljavao sam ga kao fudbalskog oca. Kada čovek ode, ostaju uspomene i dela koja je ostavio iza sebe. Sve nas Radomir Antić je učinio boljim ljudima i igračima”, dodao je Milijaš.

Vesti iz Španije teško su pale i Milanu Lanetu Jovanoviću.

"Velika tuga. Krasić mi je javio tužnu vest. Nisam mu u prvom trenutku poverovao, onda me je i Marko Pantelić zvao. U šoku sam, bez reči. Razumite me, ne mogu sad. Da se prvo čujemo sa porodicom. Ne mogu... ".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije