Liverpul je sve bliži tituli u Premijer ligi. Dok se igrači spremaju naredne mečeve u Premijer ligi i Ligi šampiona, u klubu rade i na drugim stvarima.

Jedna od njih je letnji prelazni rok. Kako engleski mediji pišu, Jirgen Klop i saradnici već imaju listu igrača koje žele da dovedu, ali i onih kojih su spremni da se odreknu. Timo Verner (Lajpcig) je navodno na korak do „Enfilda“, navijači uz pomoć novog sponzora „Najka“ žele Kilijana Mbapea (PSŽ), a tu je i priča oko Džejdona Sanča (Dortumund).

Sve to su spekulacije, mala je verovatnoća da će harizmatični nemački stručnjak dati ogromne svote novca na njih trojicu pored ubitačnog trilinga Salah, Mane Firmino. Međutim, novac definitivno pokušavaju da nabave.

Jedan od igrača na kom će pokušati da zarade je Marko Grujić. U klubu su spremni da prodaju srpskog fudbalera i za njega će tražiti 30 miliona evra. Pored nekadašnjeg igrača Crvene zvezde tu su još i Hari Vilson, Đerdan Šaćiri, Dejan Lovren, Adam Lalana...

Grujić je trenutno na pozajmici u Herti i nekoliko klubova je već pokazalo interesovanje, među njima je i Atletiko Madrid, naredni rival "crvenih" u Ligi šampiona.