Iz novog broja lista za kladioničare “Tip” izdvajamo predloge za mečeve ovog vikenda.


* DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)


SEVILjA – VILjAREAL 1

- Prošlog vikenda uverio sam se sa kakvim kvalitetom raspolaže Sevilja, bez obzira što smo izvukli nerešen rezultat. Ako domaćin ponovi bar deo repertoara iz našeg okršaja, mislim da ne mora da brine za bodove u duelu sa Viljarealom.


* STEFAN MITROVIĆ (Strazbur, Francuska)


LIL – MONPELjE 1

- Dueli Lila i Monpeljea često zanju da budu neizvesni i sa malo golova. Međutim, sada kada je domaćin skinuo teret nastupa na međunarodnoj sceni, verujem da će to iskustvo koje je skupljao po Evropi uspeti da „naplati“ Monpeljeu.


* DEJAN STANKOVIĆ trener u Austriji, o podelama u ekipi Šturma


LASK – ŠTURM 1

- U derbiju kola, mnogo veće šanse da osovji bodove ima LASK, jer je u Šturmu poslednji poraz „podelio“ ekipu. Direktor hoće da sprovede neke svoje ideje, sa kojima se nikako ne slaže trener.


* MILORAD KRIVOKAPIĆ trener u Seltiku


ROS KAUNTI – KILMARNOK 1&&0-2

- Kilmarnok igra promenljivo, a mislim da je u poslednjih mesec dana i manje efikasan, jer je ekipu preuzeo stručnjak iz Italije koji želi da nametne svoj sistem rada. Možda im se silne rotacije u timu i obiju o „glavu“ na terenu slabog Ros Kauntija.


* PREDARAG JOKANOVIĆ trener u Portugalu


BRAGA – FEREIRA 1

- Braga je klub koji mora da bude u prve četiri ekipe, finansijski su, na primer, mnogo jači od Sportinga. Kiks protiv poslednjeplasiranog Avesa može skupo da ih košta, pa sad više nemaju pravo na grešku.