Zvezda: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu

Tanjug

16. 08. 2019. u 18:12

Звезда: Ратни војни инвалиди бесплатно на источну трибину

FK Crvena zvezda logo

Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda - rekao je Mijailović
Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je ugovor o saradnji sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Srbije o saradnji na osnovu kojeg će članovi tog udruženja imati slobodan ulaz na istočnu tribinu stadiona "Rajko Mitić".

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija.

- Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda - rekao je Mijailović novinarima na stadionu "Rajko Mitić", koji je bio na ivici suza.

On je dodao da klub želi na ovaj način da im omogući da gledaju Zvezdu i uživo navijaju.

Željko Vasiljević, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalidima Srbije, zahvalio se Crvenoj zvezdi što je, kako je istakao, prepoznala interes kreiranja novih puteva i ponašanja u društvu.

- Crvena zvezda je pokazala da je najveća i preuzela na sebe veliku ulogu, da kreira nove odnose u društvu. Odnos države i društva ranije bio je na niskom nivou, a da ovakve stvari pokreću da ide na bolje. Najveći broj ljudi navija za Zvezdu i hvala joj što smo dobili posebna mesta na istoku.

Ratni vojni invalidi već od utakmice protiv Čukaričkog 24. avgusta moći će da prisustvuju utakmicama na stadionu Crvene zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Марсовац

16.08.2019. 19:52

Леп гест , сви наши клубови свих спортова , пробудите се .