Ninković prozvao Vukića: Doveo si Hrvata kog sada jure da biju...

Novosti online

01. 02. 2016. u 23:29

Нинковић прозвао Вукића: Довео си Хрвата ког сада јуре да бију...

Zvonimir Vukić

Pojavila se mogućnost da odem u klub – naš bratski, nažalost, Partizanov bivši igrač, kod koga su se raspitivali o meni, rekao je nešto što ih je ubedilo u suprotno, a već je sve bilo 95 odsto završeno…, kaže Nikola

Novi igrač Đenove Nikola Ninković je otkrio zbog čega nije otišao u Solun i potpisao za PAOK. Glavni krivac je Zvonimir Vukić, koji je sabotirao ovaj transfer.

- Pojavila se mogućnost da odem u klub – naš bratski, nažalost, Partizanov bivši igrač, kod koga su se raspitivali o meni, rekao je nešto što ih je ubedilo u suprotno, a već je sve bilo 95 odsto završeno… Čitam da je i doveo trenera iz Hrvatske koga su navijači jurili po ulici da ga biju,rekao je Nikola Ninković za "Sportski žurnal” i dodao da nije u pitanju Vlada Ivić.

Lako je bilo zaključiti da se radi o Zvonimiru Vukiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

laki partizanovac

02.02.2016. 11:12

@@@@ - I tebi sam morao odgovoriti. Al' si pismen svaka ti čast, "sve jedno" . Pod hitno u školu na dopunsku nastavu.

Dragan_south will rise again

02.02.2016. 05:31

Stvar je u tome sto ti nisi nikakav igrac,cak i u najslabijem Partizanu nisi mogao biti standardan.I ne ljuti se na Vukica jer na zapadu se gleda pre svega kvalitet pa nacionalnost,a ti si daleko od kvalitetnog igraca a jos manje si neko pred kim je blistava karijera.

laki partizanovac

02.02.2016. 11:10

@Dragan_south will rise again - Ne diraj u Džigija , čoveče sa zapada. Drž' se ti zapadnjačkih vrednosti. A vidim koliko znaš o fudbalu kada kažeš da je Ninković nikakav igrač. Ipak, pređi ti na neki drugi sport koji je na zapadu cenjeniji a u koji se razumeš.

misa tumbas

02.02.2016. 06:42

Ma nije Vukic ništa strasno rekao i cak šta vise nije slagao ništa.Rekao je da ovaj ima dve leve noge i da je strasno bezobrazan.

Pedja

02.02.2016. 09:41

Da li i u ovom slucaju (kao i prethodnim),svoj udel ima Vucic,SNS...?Eh,kakvi ste vi...priznajte jednom sami sebi da ste za sve samo vi krivi...