Čeka se reakcija Izvršnog odbora FSS: Privremene mere u FS Vojvodini?

N. I.

31. 05. 2015. u 19:52

Ovo bi praktično značilo da će biti smenjeno kompletno rukovodstvo regionalnog saveza koje se u samo 24 časa obavezalo na vernost FSS, da bi preko noći promenilo mišljenje

Чека се реакција Извршног одбора ФСС: Привремене мере у ФС Војводини?

Tomislav Karadžić i Zoran Laković foto: Arhiva VN

TINJA vatra i sevaju varnice koje prema FS Srbije bacaju ljudi iz FS Vojvodine i FS Beograda. A, u ponedeljak u Staroj Pazovi može da se očekuje da će da bukne i "požar" na sednici Izvršnog odbora FSS na kojoj se očekuju neke "velike" odulke, ali i izveštaj komesara za integritet Milivoja Mirkova o sumnjivim radnjama i mečevima u Jelen superligi.

Kako "Novosti" saznaju, predsednik FSS Tomislav Karadžić u nedelju se vratio iz Ciriha sa Kongresa FIFA na kojem je Sep Blater dobio peti mandat, predložiće možda i uvođenje privremenih mera u FSV. Ovo bi praktično značilo da će biti smenjeno kompletno rukovodstvo regionalnog saveza koje se u samo 24 časa pre dve nedelje obavezalo na vernost FSS, odustalo od zahteva za vanrednim izborima, da bi preko noći promenilo mišljenje, i na predlog Crvene zvezde ipak najavilo zahtev za smenu aktuelnog rukovodstva FSS.

Pre nedelju dana, FSS je u svom saopštenju naveo da će se na IO naći pet tačaka dnevnog reda: aktuelno stanje u FS Vojvodine, regularnost takmičenja u okviru Jelen superlige i Prve lige Srbije, povezanosti određenih klupskih rukovodstava sa kladionicama prema podacima dobijenim iz UEFA, aktivnosti po terenu određenih članova fudbalske organizacije po teritorijama za koje nisu nadležni i razmatranje današnje inicijative FSB o održavanju prevremenih izbora u FSS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miki

31.05.2015. 20:23

Pitam se dokle će nesreća srpskog fudbala Karadžić sa svojim klimoglavcima da teroriše srpski fudbal.

JO

31.05.2015. 20:33

Meni samo nije jasno sta raid tuzilastvo i policija? Zasto tole nije uhapsen i procesuiran? Covek donosi odluke da ne moze biti smenjen u kojoj to demokratskoj zemlji postoji!? Mi smo banana drzava!!!

ja

31.05.2015. 20:41

ma da ,sta je zamislio Tole ako je diktator da moze da radi sta hoce,evo ja hocu privremene mere u FSS,kao gradjanin Srbije zelim da se iskoreni to zlo zvano Tole i kompanija i to odmah