Vejinović: Čekam poziv iz Srbije

I. K.

13. 03. 2015. u 20:49

Spreman sam da zaigram za reprezentaciju, kako za holandsku, tako i za srpsku, ali ne mogu da razmišljam o tome, jer još uvek nisam dobio poziv neke strane - istakao je vezista Vitesea

Вејиновић: Чекам позив из Србије

Marko Vejinović

FUDBALSKA reprezentacija Srbije mogla bi da dobije pojačanje u vidu Marka Vejinovića, fudbalera Vitesea rođenog pre 25 godina u Amsterdamu. Vezista je jednom prilikom priznao da mu je srcu mnogo bliži nacionalni dres "orlova", iako je prošao sve mlađe selekcije Holandije.

Vejinović je prvi na listi "Eredivizije" po broju nameštenih šansi za gol, a svestan je da je došlo vreme da zbog talenta koji poseduje dobije mesto u nacionalnoj selekciji.

Jedino pitanje je da li će Marko zadužiti tamno crvenu, ili narandžastu opremu. Sudeći i po izjavi za holandski "Telegraf", vezista Vitesea još nije prelomio kojem taboru će se prikloniti.

- Spreman sam da zaigram za reprezentaciju, kako za holandsku, tako i za srpsku. Apsolutno sam sposoban za tako nešto, ali ne mogu da razmišljam o tome, jer još uvek nisam dobio poziv neke strane - istakao je Vejinović.

Mediji u Holandiji, pak, bili su eksplicitno jasni da je reč o fudbaleru naglašenih kreativnih i tehničkih sposobnosti, koji ima visok procenat tačnih dodavanja i odličan pregled igre. Za vreme kratke i neuspešne ere Dika Advokata u našoj selekciji ostvareni su prvi kontakti, ali od tada se stvari nisu pomerile sa mrtve tačke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Boki

14.03.2015. 07:58

Vejinovicu!Ti nisi jos za reprezentaciju Srbije,sad si skoro poceo da igras dobro i odmah trazis da igras ili za Srbiju ili Holandiju.Ne moze jedan igrac da se namece preko novina ,treba se dokazati na terenu.Odigrao si par utakmica dobro za Vitesse i trazis odmah da igras u bilo koju reprezetaciju Dokazi se Vejinovicu.Boki