BEZ trena predaha, pevala je u petak veče najpopularnija Novosađanka. Nataša Bekvalac napunila je u petak veče beogradsku "Štark arenu" i tražila se karta više. Sve je bilo u znaku ljubavi. I kostimi i igra i pesme.

Spektakularan koncert bio je kruna njene 20 godina duge karijere. Sam njen dolazak na binu izazvao je vrisku. Mala plava se spuštala preko pola "Arene".

- Dobro veče, Beograde - poručila je okupljenim fanovima. - Da li ste mi dobro? Hoću da ljubav noćas bude jedini jezik kojim govorimo. Dobrodošli na "SOS za ljubav šou".

Spektakl je počeo pesmom "Ja sam dobro". A onda su se ređali Natini hitovi - "Ludak", "Kraljica novih ljubavi", "Milo moje", "Najgora", "Lave moj"...

Svaku pesmu pratila je posebna koreografija i grupa plesača. Poseban gost sa kojom je Bekvalčeva otpevala dve pesme bila je Emina Jahović. Uz "Gospodina", pevale su i "Muško, više ne mogu". Binu je na nekoliko minuta zauzela i njena sestričina Zoja, koje je potvrdila da im je muzikalnost u krvi.

Suze su se često slivale niz Natino lice. Posebno kada je pevala pesmu "Sine moje", koja je napisana za njene ćerke.

- Hvala, Beograde, na najlepšoj noći koju sam ikad doživela u životu. Hvala vam što se opet osećam vrednom - poručila je Nataša Bekvalac na spektaklu.