„Ja to volim i moram“: Darko Lazić se NE SMIRUJE, ponovo ga vuče adrenalin

Novosti Online

25. 01. 2020. u 18:12

„Ја то волим и морам“: Дарко Лазић се НЕ СМИРУЈЕ, поново га вуче адреналин

Darko Lazić Foto: Instagram

Pevač ne krije da želi da radi sve kao i pre teške saobraćajne nesreće
Pevač Darko Lazić (28), pre više od godinu dana, u teškoj saobraćajnoj nesreći ozbijno je povređen. On se i dalje oporavlja, a tvrdi da njegovo zdravstveno stanje nije kao što je bilo pre nesreće.

Pročitajte još: Skandal na nastupu Darka Lazić: Pojavila se devojka tvrdeći da je pevač otac njenog trogodišnjeg deteta

- Ne osećam se ni blizu kao pre nesreće, ali je vrlo bitno da čovek ima jaku volju da se oporavi i bori protiv toga. Naravno, ne može to biti kao što je bilo. Borac sam i volim život, borim se da se vratim na ono staro, iako znam da je to nemoguće. Bitno je da je u glavi čisto i da razmišljam pozitivno - rekao je Darko za Avaz.ba.

- Kad je život u pitanju, čovek je spreman da izdrži mnoge stvari i da se izbori. Jedno vreme bio sam razočaran što mi se sve to dogodilo i bio sam utučen. Posle svake kiše dođe sunce. Baš tada se dogodilo da Marina kaže da je trudna i to je nešto što me održalo i dalo mi motivaciju za dalji život - rekao je pevač.

Lazić ne krije da želi da radi sve kao i pre teške saobraćajne nesreće koju je doživeo.

- Ponovno dolazi adrenalin. Vozio sam motorne saonice, svi govore "kako ćeš", ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio pre. Hoću ponovno da probam, ali ne sve, na neke stvari stavljam tačku - zaključio je Darko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

maniks

25.01.2020. 19:58

Mene interesuje kao gradjanina dali ce ovaj nadobudni da krivicno odgovara zbog voznje pod uticajem narkotika, zbog voznje jer nema ni vozacku dozvolu, zbog ugrozavanja bezbednosti saobracaja... sta je sa time ili nismo svi isti pred zakonom mada se jedan ubi objasnjavajuci da smo svi jednaki pred zakonom.