Spektakularna dodela MAC nagrada: Od Brene i Rozge do roka i trepa

M. Ć.

20. 01. 2020. u 11:20

Спектакуларна додела МAC награда:  Од Брене и Розге до рока и трепа

Foto ATA Images

Raznovrsna lista učesnika na drugoj regionalnoj dodeli "MAC" nagrada u "Štark areni"

REGIONALNA dodela muzičkih nagrada "MAC", koja će biti održana 27. januara u beogradskoj "Štark areni", biće, sudeći po najavama, još glamuroznija, žanrovski raznovrsnija i scenski i produkcijski bogatija u odnosu na prošlogodišnje, premijerno izdanje. Dok je glasanje za nagrade u mnogobrojnim kategorijama još uvek u toku, poznati su detalji vezani za izvođače u revijalnom delu.

Posetioci u našoj najvećoj dvorani, ali i gledaoci TV Pink i drugih regionalnih stanica koje će direktno prenositi ovu manifestaciju, uživaće u efektno osmišljenim nastupima izvođača narodne, pop i rok muzike, a značajan deo biće posvećen i popularnim treperima. Na sceni će zablistati Lepa Brena, Jelena Rozga i Kaliopi, Nevena Božović i Sara Jo, Džala Brat i Buba Koreli, Senida, "Hu si", S.A.R.S, Tonči Huljić, "Balkanopolis", Manjifiko... Pored Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, ove godine se manifestaciji priključuje i Slovenija.

Organizatori su najavili i jedan specijalan nastup. Glumac Viktor Savić pridružiće se pop izvođačima i reperima, među kojima će biti Bane Lalić MVP, Kiza "Robin Hud", Aleksandar Džankić, Di-džej Munja, Nigor, Smoke Mardeljano, Tijana Dapčević, Ivana Peters i Marko i Maja Luis.

Pročitajte još: Druga faza glasanja za dodelu muzičkih nagrada

Što se tiče borbe za nagrade, u konkurenciji se našlo više od 600 izvođača. Publika je glasala za svoje favorite na zvaničnom sajtu MAC 2020, pa je, na osnovu toga, napravljen izbor za drugi krug, koji je još u toku. U 18 kategorija raspoređeno je 120 izvođača. Na dan održavanja ceremonije, u svakoj će po pet najuspešnijih ostati u konkurenciji za nagrade.

Viktor Savić ,foto ATA

Spektakl će 27. januara početi u 19.30 dolaskom zvanica i defileom na crvenom tepihu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Maki

20.01.2020. 12:55

Prosle godine je manifestacija, koju sam nestrpljivo ocekivao, bila ispod svakog kriterijuma. Nalik seoskoj priredbi. Gomila gafova, plejbek pevanje, nategnute najave, a nagrade su dobili bas oni koji su i dosli.