Delimo ulaznice za Magični šou

Novosti online

12. 12. 2019. u 13:27

Делимо улазнице за Магични шоу

Igor Trifunov / Foto V. Danilov

Porodični spektakl „Svi za magiju, magija za sve“ ponovo je na programu u Kombank dvorani u subotu 14. decembra. Dvoje najbržih čitalaca dobiće po dve karte za predstavu od 15 sati.

Posle sedmomesečne pauze, porodični spektakl „Svi za magiju, magija za sve“ ponovo u Kombank dvorani 14. decembra i to u dva termina: 15 i 18 sati. Dvoje najbržih čitalaca dobiće po dve karte za predstavu od 15 sati.

Dupli šou za celu porodicu u jednom danu prirediće Igor Trifunov i njegova magična družina.

Publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni. Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije...A zamislite i ovo, beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe.

Naravno, novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza. I zato pogledajte kako će Igorova magična družina stvoriti ovog omiljenog dečiijeg junaka usred Kombank Dvorane.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči spektakla u Kombank Dvorani poručuje: "Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam 4.mesto. Nakon tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom."

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević- asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šešira i Deda Mraz lično. Publiku će začuditi, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari. Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije. Svi za magiju, magija za sve!


KAKO DO ULAZNICA

Dvoje najbržih čitalaca koji pošalju i-mejl na adresu internet@novosti.rs dobiće po dve ulaznice za predstavu u subotu u 15 časova. Nagrađeni će ulaznice moći da podignu pre početka predstave na blagajni Kombank dvorane.

Dobitnici su:

1. Aleksandra Perić

2. Marko Rašić

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije