Nije znala ko je on kada ga je upoznala, mirna i povučena, ne voli da se eksponira: Ovo je Tanja Gurović

Novosti online

11. 12. 2019. u 12:16

Није знала ко је он када га је упознала, мирна и повучена, не воли да се експонира: Ово је Тања Гуровић
Kada su se upoznali na crnogorskom primorju, ona je već imala jedan brak iza sebe, a u kome je rodila sina Dušana
Vest da je proslavljeni košarkaški reprezentativac Milan Gurović pretukao ženu i ćerku odjeknula je poput bombe.

Tanja Gurović je u braku sa Milanom već 20 godina. Kada su se upoznali na crnogorskom primorju, ona je već imala jedan brak iza sebe, a u kome je rodila sina Dušana. Malo ko zna kako je zapravo njihova ljubav počela.

- Milan je bio u Budvi sa svojim društvom. Tada mu je za oko zapala lepa Tanja. Ona je bila sa drugaricama. Ono što je bivšeg košarkaša ostavilo u čudu je činjenica da Tanja nije imala pojma ko je on - rekao nam je izvor blizak bračnom paru. - Tanja se plašila nove ljubavi, ali je vrlo brzo shvatila da ne može bez njega. Brinula se kako će Milan prihvatiti njenog sina Dušana. Na njenu veliku sreću, košarkaš ga je prihvatio kao svoje dete.


- Dušan je imao pet godina kad smo se mi upoznali. U Srbiji je to još uvek tabu temu, kao sa ženom si koja ima tuđe dete. To nije tuđe dete, to je moj sin, bez obzira što mu nisam biološki otac. On od pete godine živi sa nama, a sada ima 22. Oduvek ga doživljavam ga kao svoje dete. Pored Dušana imamo još troje dece - rekao je Gurović u jednom intervjuu o sinu koga je njegova supruga Tanja dobila iz prvog braka.

Tanja je inače sa Kosova, njena prodica živi nadomak Leposavića i tamo je Gurović bio rado viđen gost. Gospođa Gurović je uvek volela da vodi miran i povučen život, daleko od očiju javnosti.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

DzSvetac

11.12.2019. 14:37

Bog jedino zna šta je bilo i ko je kriv , sve ovo drugo je rekla kazala ...jedino što mi je krivo ,kako je sebi dopustio da ga bes zaslepi i da udari dete !!! Pretpostavljam da bi sada i on sam sebi odgrizao tu ruku .

B.

11.12.2019. 17:03

@DzSvetac - To je dvostruki moral! Ako ga uopšte ima. Ili je selektivan kada nam je "krivo" samo zbog onoga koga smatramo "nevinom zrtvom" a ne i zbog povredjivanja zrtve koju i ne pominjemo. Prebacivati Bogu odgovornost da jedino on zna ko je kriv, a svoje moralno sudjenje zasnivati na predrasudi je problematicno. Zasto neko polazi u svom rasudjivanju od toga da treba zaliti samo onu zrtvu koju taj neko dozivljava kao "nevinu"? Smemo li zaliti i onoga koji je sebi dozvolio da povredi obe zrtve svoga besa?

Дејан

11.12.2019. 16:01

Где су нестала мушка права? Зашто се цео свет залаже само за права жена и деце? У раније време кад се знало ко је газда и домаћин у кући, оваквих ствари није било, а данас је жени и деци сувише дозвољено и мушкарац мора кад-тад да „пукне”. Уосталом, добро је познато какве жене јуре кошаркаше и фудбалере. Породична жена неће мушкарца који ће стално бити одсутан, на путовању, на утакмицама, о коме ће морати стално да брине да га неко на тим утакмицама не осакати итд. Јасно је шта је био мамац.

Marko

11.12.2019. 23:53

@Дејан - Žena do pre 100 godina nije mogla da se školuje, da raspolaže imovinom, da glasa, da bira sa kim ce ziveti... za nju su birali otac, brat, pa naposletku sin. I sada nakon sto godina borbe za elementarna prava nađe se neki iskompleksirani. Alal ti vera, ako si ugrožen, osnuj nevladinu organizaciju.

sandra

11.12.2019. 17:10

Gurović da je nekoga pretukao, ne verujem da bi ga i bilo. Ali ono što sigurno znam, jeste da se Tanja izobličila od plastike, sećam se kako je nekad izgledala, kao da je druga osoba u pitanju. Dokonost je ozbiljna boljka.