Severinin muž nije Srbin, on je mužjak, njen slučaj je bruka Hrvatske: Vedrana Rudan u sred Beograda oplela po pravosuđu

Novosti online

08. 12. 2019. u 22:49

Северинин муж није Србин, он је мужјак, њен случај је брука Хрватске: Ведрана Рудан у сред Београда оплела по правосуђу

Vedrana Rudan/Foto: Printskrin Jutjub

Severina je moćna, uspešna i velika žena. Zato joj se ovo dešava. Ovo je jedinstven slučaj
- Severinin slučaj je kolektivno silovanje pravnog sistema. To je ženomrzačka zemlja definitivno. Ona je simbol svih nas. Međutim, strašno je što se u Hrvatskoj ništa ne menja na bolje. Severina je moćna, uspešna i velika žena. Zato joj se ovo dešava. Ovo je jedinstven slučaj. Mislim da Severinin muž nije Srbin, već mužjak. - rekla Rudan u emisiji Hit tvit gde je gostovala sa Aleksandrom Vučićem i Milomirom Marićem.

Marić je rekao da je jedan od napoznatijih psihijatara u Hrvatskoj rekao da je "licemerno da se solidarišemo sa Severinom".

- Ne možete o psihijatrima reći da su normalni kada se toliko dugo bave tim poslom - rekla je kratko Vedrana.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

zaja

09.12.2019. 01:32

Rudarka!Ti si stvorenje koje se nece ponovo roditi na ovim prostorima za puno vjekova.Svaka ti cast ali se ne slnazem da je Milan Sevin mužjak.Slažem se da dijete pripada majci ali se ne slažem da Kojici odgajaju tudje dijete .Ako Kojicima treba dijete neka ga rode sebi kao sto je i Milan sebi.Seva bi trebala imati u vidu da vrijedna i ponižava oca djeteta ako traži od vjetropirca Kojica da odgaja tudje dijete.

Aman

09.12.2019. 14:08

@zaja - I Milan se ponovo oženio tako da će sad dete čuvati maćeha jer on svakako mokad nije kući. Da je dete ostalo kod majke bar bi provodio vreme sa njom a ne samo sa očuhom. Bruka je detetu dodeliti par sati mesečno da bude sa jednim roditelji naročito ako je do sad bilo stalno sa njim. A to što Milan koristi dete da naudi bivšoj iako ga nešto posebno ne zanima je posebna priča.

Bgd

09.12.2019. 01:37

Zanimljivo je kad pacijent kritikuje psihijatre. Nisu dzabe ovi slucajevi zajedno na programu..

Ljube

09.12.2019. 06:00

Ko i zasto ovu zenu forsira u Srbiji. ?!Jos ona da nam pridike drzi ,ova nasa vlast ,boljje reci " jugosloveni sa osiromasenim uranijumom "prolupali .

dobrovoljac

10.12.2019. 13:26

decenijama nas guzio sepavi Josip Broz i sad dovodite opet hrvate da vas postrojavaju hahaha ako su tako pametni sto nerese budale u svojoj zemlji.

Mirjana

10.12.2019. 13:59

Nije Vedrana mislila na Milana kao "muzjaka",on nije bio "muz"vec emotivni partner!!!