PROSLAVILA se Aleksandra Prijović minulih godina kao mlada zvezda folka, ali, u razgovoru za "Novosti", ona ističe da voli, recimo, i da posluša dobar pop.

- Sve zavisi od raspoloženja - čuvenu rečenicu izgovara Prija. - Ljudi se iznenade koliko dobro mi leži i ta vrsta muzike. Nisam imuna ni na dobre stare strane pesme. Ja sam, nekako, žena za sve kada je muzika u pitanju (smeh).

Pevačica, zajedno sa suprugom Filipom Živojinovićem, vodi restoran u Beogradu, a na pitanje šta voli da jede, kao iz topa odgovara:

- Bukvalno sve. I meso, i testo, i slatko, međutim, vodim računa šta jedem i trudim se da se zdravo hranim. Desi se ponekad i "dan za opuštanje", ali ne često, na moju veliku žalost.

Sanjala je Aleksandra od malih nogu da bude pevačica, i sada živi taj svoj devojački san.


PROČITAJTE JOŠ: "Najbolje su ove iz kupatila": Lidija Vukićević ponovo "zapalila" Instagram seksepilnom fotografijom (FOTO)

- Kako da ne - potvrđuje Prijovićeva. - Svaka žena mašta da bude uspešna u svom poslu. Zadovoljna sam kako se moja karijera odvijala i gde sam sada. Planovi su, naravno, veliki i ne nameravam da stanem. Radujem se svemu što dolazi.

Ona smatra da u svom opusu nema pesmu koja nju samu baš verno opisuje.


- Postoje one koje su mi drage jer su obeležile početak moje karijere. Dueti su mi posebno bliski srcu, a vežete se i za numeru koju poslednju objavite. "Bogata sirotinja" je jedna od najemotivnijih pesama koje sam snimila, tako da mi je trenutno među najdražim.