SUĐENjE ZA GAŽENjE PEŠAKA: Toni Cetinski kaže da nije kriv

Tanjug

22. 05. 2019. u 13:21

СУЂЕЊЕ ЗА ГАЖЕЊЕ ПЕШАКА: Тони Цетински каже да није крив

Toni Cetinski Foto P. Milošević

U Opštinskom sudu u Pazinu danas je započelo suđenje pevaču Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću u kojoj je u novembru 2017. godine u centru Rovinja poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani
U Opštinskom sudu u Pazinu danas je započelo suđenje pevaču Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću u kojoj je u novembru 2017. godine u centru Rovinja poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani.

Pevač je tada u jednosmernoj ulici pregazio Kevljanija koji je ležao na putu.

On se izjasnio da nije kriv, a državni tužilac tvrdi kako je Cetinski mogao da izbegne nesreću i da će to i dokazati.

PROČITAJTE JOŠ - Toniju Cetinskom preti i do osam godina zatvora

Odbrana je tražila da se svi dokazi neposredno iznesu, i podnela zahtev da kod rekonstrukcije i saobraćajnog veštačenja bude i stručnjak i da se na mestu nesreće u Rovinju na terenu još jednom pogleda kuda se vozač kretao, što je sud odbio, prenosi 24sata.

Današnja rasprava je zatim prekinuta, a novo ročište zakazano za 15. jul, kada će se ispitati toksikolozi, veštaci i drugi.

PROČITAJTE JOŠ - ZBOG NESREĆE U ROVINjU: Optužnica protiv Tonija Cetinskog

Cetinski je po izlasku iz sudnice izjavio da može samo dalje da saoseća sa porodicom preminulog, ali da nije mogao da izbegne ni da predvidi situaciju.

"Ostalo će sve biti na sudu i kako će se to razviti ne znam, ali verujem u pravednost suda i da će sve dobro ispitati. Nek bude pravedno," rekao je ispred suda Ton Cetinski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije