Nataša Bekvalac i dalje je na sudu sa još uvek zakonitim mužem Lukom Lazukićem, koji je optužen da je u noći 13. na 14. april 2018. pretukao pevačicu, u njenom stanu na Dedinju.

Njihova ćerka Katja u tom trenutku imala je mesec i po dana, a Nataša sada kaže da u tom trenutku nije imala mnogo izbora.

- Nije to ni bila stvar moje odluke. Nekada nemaš mnogo izbora. Tačnije, imaš dva - da ostaneš sklupčana na podu ili da ustaneš i kreneš napred. Kada imaš bebu od 40 dana i stariju ćerku koja ulazi u pubertet, onda ova prva opcija ne dolazi u obzir. Nisam ja puno izbora ni imala - rekla je Nataša gostujući u emisiji "Konačno petak".

Podsetimo, Natašin otac je nakon navodnog incidenta gostovao na RTS-u, gde je ispričao ono što su mu ćerke rekle da se dogodilo.

- Teško mi je palo kad sam video kako izgleda Nataša. Ona je u dogovoru sa svojim mužem izašla to veče sa saradnicima sa kojima se dugo nije videla. Oko 23 časa se vratila i javila putem SMS-a mužu, i rekla da će je dovesti njen menadžer. Došla je kod svoje bebe, legla sa bebom, da bi oko 3-4 sata videla da njega još nema, poslala mu poruku, čula da je u društvu sa nekim ženama... - rekao je Dragoljub.

- On je ležao u sobi mrtav pijan, nije uspela da ga probudi, videla je njegov telefon i crv sumnje se pojavio u njoj. Pogledala je telefon i videla dopisivanja sa tri različite ženske osobe u kojima se jasno vide ljubavne poruke, gde je ona posle toga još intenzivnije želela da ga probudi, da popričaju i rasprave. On je ustao, probudio se onako mamuran, ustao je, psovao da je ku*va, ko je to dovozi (iako je ona napisala da je dovozi njen menadžer), i doživela je ono što je doživela - jedno fizičko maltretiranje i šikaniranje. Prvo pesnicom u lice, čupanje, vučenje za kosu, rušenje (dva-tri puta je padala dole) i kad je uspela da se iščupa i ode u sobu kod bebe, on je nastavio da spava. Ujutro je u 9 sati sebi skuvao kafu - ispričao je Natašin otac Dragoljub.