DRAGAN JOVANOVIĆ O POVLAČENjU IZ POZORIŠTA: Idem sa scene da sačuvam zdravlje

A. P.

06. 03. 2018. u 21:59

ДРАГАН ЈОВАНОВИЋ О ПОВЛАЧЕЊУ ИЗ ПОЗОРИШТА: Идем са сцене да сачувам здравље
Poznati glumac Dragan Jovanović o najavljenom povlačenju sa scene

IGRAČ je povređen, traži se zamena. Ovako je, za "Novosti", duhovito, u svom stilu, prokomentarisao poznati glumac Dragan Gagi Jovanović vest da se povlači iz glume zbog diskus hernije.

Iz zdravstvenih razloga, zbog problema sa leđima, Jovanović je najavio da će se na leto, na kraju pozorišne sezone povući sa scene, jer sve teže izdržava višesatna stajanja na bini. Neće, međutim, odbiti eventualne uloge na filmu i televiziji.

PROČITAJTE JOŠ - Dragan Jovanović se povlači iz glume zbog bolesti!

Na pitanje da li je njegov odlazak iz pozorišta trajan ili privremen, Gagi za naš list odgovara:

- Nadam se da ću se vratiti na scenu. Ali, sad mi je neophodna pauza da se posvetim svom zdravlju.

Priznao nam je da je zatečen ogromnim interesovanjem publike za njegovo zdravlje, ali pre "dobrovoljne pauze" očekuje ga još mnogo rasprodatih sala.

- Trenutno se odmaram, spremam se za predstavu - kazao nam je Jovanović, koga publika već večeras može gledati u vodvilju "Hotel 'Slobodan promet'", na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Do kraja marta Jovanovića očekuje nekoliko rasprodatih predstava - "Dobrodošli u Srbiju" (9. i 13. marta u Zvezdara teatru) i "Čikaške perverzije" (10. marta u Sava centru).Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Saša

07.03.2018. 08:43

Poštovani Dragane, probajte jogu za kičmu, to je set nežnih vežbi posebno strukturisan za probleme sa kičmom. Ne može da Vam odmogne, nađite instruktora joge u Beogradu, ne bih da reklamiram ovom prilikom ali ima dobrih. Poenta je na jačanju leđne muskulature, radi se veoma umereno, bez napora. Srećno.

masa

07.03.2018. 14:51

@Saša - Neodgovorno je bolesnom čoveku, sa diskus hernijom, preporučivati set vežbi koje, ako se pogrešno primene, mogu dovesti do komplikacija. Kada prođe bol, pa još dooosta vremena posle toga, može krenuti u eksperimentisanje.

Saša

08.03.2018. 11:49

@Saša - Moja je namera bila da dam savet najbolje što znam. Imam protruziju diska, to je nešto blaže nego kod Dragana, meni su vežbe pomogle. Zato sam napisao da nađe dobrog instruktora, ja znam ko je to ali mislim da neće objaviti administrator, shvatiće kao reklamu. Vi predložite nešto bolje , niko Vam to ne brani. Pozdrav