NEOBIČAN SUSRET BEOGRAĐANKE I GLUMICE: DŽulija Roberts pozvonila greškom

J. POPOVIĆ

01. 08. 2017. u 09:15

Kako se Beograđanka Aleksandra Marković srela sa porodicom Roberts - Moder. Glumica je u stanu na šestom spratu, ne koristi lift, već ide peške

НЕОБИЧАН СУСРЕТ БЕОГРАЂАНКЕ И ГЛУМИЦЕ: Џулија Робертс позвонила грешком

Foto A. Stanković / Instagram/tinabericc / Foto Pixsell

ZVONO na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju - DŽuliju Roberts!

Ovim rečima susret sa slavnom holivudskom glumicom DŽulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje urednica časopisa "Cica" Aleksandra Marković. DŽulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa decom - dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48). On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma "Ibica". Mada su zvanično odseli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts - Moder je iznajmila i stan na Dorćolu. Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata naše sagovornice.

- Bila sam šokirana kada sam je ugledala - kazuje nam Aleksandra. - Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo. Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na "Gugl". Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je DŽulija Roberts sa porodicom bila na vratima.

Da je lepa znamo svi, ali Aleksandra tvrdi da ta lepota iz nje zrači. Kaže da je bila vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose. Nešto nije dalo mira našoj sagovornici, pa je još jednom otišla da se uveri u ono što je videla:

- Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se setim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi DŽulija, a iza nje troje dece, vire. Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmeši se i rastanemo se.

U petak se nisu sreli, ali u subotu jesu.

- Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo - objašnjava Aleksandra za naš list. - DŽulija je već bila na stepeništu, inače, idu na šesti sprat pešice, ne koriste lift, i samo je rekla "ne". Deca oko njih se smeškaju. Oni su mi najjači utisak ostavili. Mislimo da su holivudska deca razmažena, bezobrazna, a ovo troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima.

Više se nisu sretali, jer naša sagovornica je poslom vezana za tu zgradu, ne živi u njoj, ali dovoljno ih je viđala da tvrdi da su njih petoro sami u stanu i da nikakve dadilje tu nema.


"PROCURELE" FOTOGRAFIJE

DŽulija je pristala da se slika i sa jednom mladom obožavateljkom. Ta slika sa "Instagrama" nam otkriva da su posetili jedini naš karting centar. Da li je i to potencijalna lokacija za snimanje filma "Ibica", u kome je Danijel Moder direktor fotografije, a snimanje uskoro počinje u Beogradu, ili su tamo samo radi zabave, ne znamo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Mikan M.

01.08.2017. 09:29

Momo Kapor bi rekao: Dzulija Roberts u Beogradu! U Beogradu koji jos uvek zvace burek!Pustite ljude da borave i da rade bez smetnji to zasto su dosli. Vidite i sami da su deset puta normalniji nego mi (mnogi mi).

MatijaBG

01.08.2017. 10:05

Ja nisam bio te sreće.Meni je pre neki dan pozvonio jedan prelepi,tamnoputi muškarac,bio sam ubeđen da je Vin Diesel,na žalost,bila je to samo gradska čistoća.Nemam pojma,koliko god da sam bio razočaran,ipak mi je draže da su oni, nego Vin Diesel,baš dugo nisu prali prolaz između zgrada.P.S.Julia Roberts,welcome to Belgrade.

Mile

01.08.2017. 15:03

@MatijaBG - Tvoja nesreca je sto radnik gradske cistoce ima drugaciju sexualnu orjentaciju od tebe . On voli zene .

Suverena

01.08.2017. 10:29

Je li to ameri probaju da nam prodaju svoje "zvezde" preko ovih robova satanskog Holivuda koji zatrova ceo svet ? U ulozi prostitutke zapakovali su je kao zlato... ja bojkotujem sve sto dolazi od SAD-a... pa i njihove glumice ! nemaju one nista da rade kod nas - nek traze da nam ociste zemlju od njihovog uranijuma ako mogu. Nek dignu glas zbog nacinjenje nepravde ! da nam vrate Kosovo - onda ce mi biti simpaticna

Pimp

01.08.2017. 20:00

@Suverena - iskuliraj, i ako bojkotuješ sve što je iz SAD onda bi trebalo i sa neta da se skineš

6 sprat

01.08.2017. 14:58

Džulija Roberts sa porodicom na 6-ti sprat ide peske. Zasto bi jedna osoba koja moze da kupi celu zgradu isla peske na 6-ti sprat, zato sto zna ono sto mi ne znamo pa idemo liftom. Navikava srce na velike napore.

Dzulija

01.08.2017. 17:08

@6 sprat - To je nacin zivota. Jesti zdravo, kretati se i razmisljati pozitivno.Slucajno sam saznala za ovaj susret, pre nego sto su novine pisale o njemu, i bas sam se odusevila. Zamislite, Djulija Roberts vam zvoni na vrata!!! Bas lepo zvuci!

Borsa

01.08.2017. 17:20

@ - Pa usraste sve više s tom Džulijom kačim je na 'Radosava',pa bre ko da ste vidli čudo-tele s dve glave,e kakvi ste seljaci ne kažu džabe za Bg -najveće selo u Srbiji..

Deja

01.08.2017. 19:16

Čudna mi čuda, videli glumicu!! Ima li rogove ili dešto drugo neobično? Sve naše glumice su lepše od nje, i to dosta!! I mnoge evropske!! Ona je američka šarena laza...