BEOGRAD NA VODI OTVORIO VRATA ZA NOVU SARADNJU SA UAE: Mohamed Alabar, predsednik Eagle Hills piše za „Preduzetnik“

Mohamed Alabar

28. 04. 2021. u 18:24

NEMA sumnje da je Srbija trenutno u procesu tranzicije sa ciljem da proširi vidike i otvori bogatstvo mogućnosti za svoje građane i privredu – ponosni smo što smo ključni partner na ovom putovanju.

БЕОГРАД НА ВОДИ ОТВОРИО ВРАТА ЗА НОВУ САРАДЊУ СА УАЕ: Мохамед Алабар, председник Еagle Hills пише за „Предузетник“

Foto Arhiva

Glavni deo ove saradnje jeste čuveni Beograd na vodi. Izgradnja ovog kompleksa transformiše obalu reke Save, dopunjujući infrastrukturu i atrakcije grada.

U srcu ovog kompleksa je spektakularna Kula Beograd, nova najviša zgrada u Srbiji, koja će postati simbol divne prestonice, Beograda. Veličanstvenost Kule predstavlja odličan primer snage saradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije. Ujedinjeni Arapski Emirati su oduvek bili ambiciozna zemlja, sa brojnim projektima i kulama ovih razmera, a položaj i prestiž Kule odražavaju hrabrost Srbije kao lidera u Evropi.

Kako projekat napreduje, ohrabruju me očekivanja koja ga prate. Urbano naselje na obali reke će doneti novi ekonomski puls i optimizam gradu, što će ubrzati i podstaći dalje transformativne projekte. Za šest godina, otkad smo započeli ovo putovanje, interesovanje za kupovinu nekretnina daleko je nadmašilo naša očekivanja, pa će do kraja 2021. godine biti useljeno više od 1.600 stanova.

Do kraja godine biće useljeno više od 1.600 stanova, Foto: Predrag Vučković

Poslujući na međunarodnim tržištima poput Srbije, jasno možemo videti pozitivnost, nadu i entuzijazam koji okružuju poduhvate poput Beograda na vodi. Starom delu Beograda udahnut je novi život, a Beograd na vodi postao je novi omiljeni kvart, dok se širi deo prestonice pretvara u destinaciju još privlačniju stanovnicima i turistima. Beograđani će se naći pred bogatstvom novih izbora stilova života, jer grad postaje mesto susreta koje odiše blagostanjem.

Beograd na vodi je otvorio i nove mogućnosti za trgovinsku saradnju sa ostalim kompanijama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nadamo se da će uspeh ovog projekta stvoriti nove tržišne trendove i inovativna rešenja, koji će podstaći ostale strane investitore, ali i ohrabriti srpske preduzetnike da u budućnosti sarađuju sa kompanijama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vizija kompanije “Igl hils” je oduvek bila da poboljšamo svakodnevni život ljudi širom sveta tako što ćemo im pružiti vredan, sveobuhvatan izbor životnih stilova. Ista ta vizija nam je donela čast da sa Vladom Srbije i predsednikom Srbije sarađujemo na ovom prestižnom poduhvatu. Imajući to u vidu, radujemo se što vidimo da je ovaj kompleks zaživeo i što će se ključne matrice uspeha usaditi u buduće projekte iz našeg globalnog portfolija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)